Rok 2019 v MeeraDesign

Tak takhle to vidíme.

Rok 2019 byl…

Hojný.
Rozrostl se nám tým o jednu dospělou a dvě (zatím) miniaturní ženy, přičemž další miniaturní člen je na cestě. Víc se dozvíte letos ;-). Takže hojnost pokračuje!

Barevný.
Po všech stránkách – ať už tím myslím barvy modelů, které byly obzvláště zářivé anebo duha všech událostí a výzev, které nám život poslal do cesty.

Laskavý.
Bez přehánění. Díky otevření nového showroomu a komunitního centra na Kačerově se do našich životů dostalo obrovské množství radosti, laskavosti a milých a upřímných setkání. Děkujeme za to!

Velký.
Na začátku roku 2019 jsme podnikly VELKÝ krok a pronajaly jsme nový VELKÝ prostor pro showroom. Je tam VELKÉ zrcadlo, vejdeme se tam ve VELKÉM počtu a dějí se tam VELKÉ věci. Myslím, že se tam i trochu čaruje.

Naplněný.
Mnohokrát jsme si všichni společně naplnili bříška úžasným jídlem od Ilonky (znáte z našich akcí) a duše radostí ze společného sdílení a spolubytí – ať už na přehlídkách nebo na pravidelných středečních Dnech otevřených dveří.

Hovorný.
Vybrali jste si u nás stovky šatů, legín, sukní a podprsenek. Ale když bych měla kvantitativně vyjádřit čeho bylo nejvíc, tak propovídaných hodin v showroomu. MeeraDesign: Od žen pro ženy. Myslím, že to sedí ;-).

Plný jedniček.
Kája poprvé moderovala.
Lenka poprvé moderovala sama.
Klárka Vostárková se poprvé stala módní guru a vyšel o ní článek.
Klárka Meera poprvé nedokázala spočítat, kolik máme v showroomu ramínek (tolik jich je).

Plný důvodů k vděku.
Bylo jich minimálně 365. Ten největší jste VY. Zní to jako klišé, ale bez vás by to fakt nešlo. Věřte nevěřte 😉

Zavíráme tímto za nádherným, divokým, náročným a živým rokem 2019 dveře a otevíráme je roku 2020.
Račte vstoupit!

Karolína
Karolína je naše e-shopová kouzelnice. Na náš internetový obchod přidává nové kousky a hraje si se slovy. :) Její milované šaty jsou Afrodité.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.