24.7.: Ulovíte si svou Meera stylistku?

Milé Bohyně,
nejprve si dovolím takový osobní úvod: už pár týdnů objevuji maminkování a život online jde trochu stranou. Tedy prosím moc o pochopení, že příspěvky nejsou tak on-time, ale spíš trochu off-time :-). Máme před sebou už třetí báječnou akci v showroomu a já vám dlužím ještě zprávu o těch dvou předchozích! Jdu tedy rychle psát (vy totiž jistě umíte také rychle číst), než se ta malá budoucí parádnice probudí.. 

Co už jste v showroomu zažily?

No tak především nekonečnou radost před našimi obrovskými zrcadly z toho, jak moc vám sluší vaše vysněné Meera šaty :-). Mimo to ale proběhly dvě akce – narozeninový večer s krájením dortu a besedou s Helenou Tomanovou, stylistkou a odbornicí na dobrý pocit ze sebe sama díky dobře zvolenému oblečení. Večer měl velký úspěch, ale nebyly jsme si jisty, zda to není tím dortem, tak jsme pro jistotu uspořádaly další tematický večer, tentokrát s Hankou Dohnalovou, která ví, jak nejlépe (ne)kombinovat šperky s vašimi oblíbenými kousky.

Z besedy s Helenou Tomanovou vzešlo, mimo jiné, že klíčem k mnoha outfitům jsou boty. A na to my v MeeraDesign také slyšíme, proto šijeme jednoduše – abyste si mohly volit od žabek po lodičky (a kdo nechce zůstat u vody, nechť vyzkouší tenisky!). Já bych ještě dodala, jak se mě snažila vždy naučit moje maminka, klíčem jsou čisté boty :). Ale nejdůležitějším sdělením, které se dá opakovat pořád a pořád dokola bylo, že hlavní je, abychom se v našem oblečení cítily dobře. Pak na sobě vážně můžeme mít i ten pověstný pytel od brambor přepásaný režnou nití – a přesto z nás vyzařuje ono světlo spokojenosti.

Hanka Dohnalová by jistě dokázala vymyslet i odpovídající šperky k tomu bramborovému pytli, ale rozebíraly se spíše běžnější kombinace. Z fotek myslím jasně vyplývá, že zcela neporazitelným šperkem, který se hodí opravdu ke všemu, je duhový jednorožec. (Ale vážně – tím hlavním šperkem jste vy, nezapomínejte na to!)

A co že se to chystá dál? 

Už se dostávám k tomu, na co dychtivě čekáte od úvodního titulku, který vás jistě přiměl tenhle článek otevřít! Nachystaly jsme pro vás další letní akci – a aby vám nebylo líto, že na ryby jezdí spíš váš muž než vy, tak je také lovící. 24. 7. od 10:00 do 20:00 máte možnost si u nás v showroomu ulovit konzultaci a radu naší módní guru Klárky. Pokud vám zmizely z domu i děti, tak je to ideální čas na zastavení se, odpočinek a péči o sebe. No ne? A protože známe moc dobře ten smutek, kdy se rozpadá oblíbený kousek oblečení a ona módní značka už ho dávno nešije, tak pro vás máme nabídku: vezměte doma ty kousky, které byste si přály nové a doneste je k nám. A my vám je ušijeme – stejný střih, ale nová a kvalitní látka a zářivé barvy. Prostě totéž, ale organické bavlny. A stejně tak vezměte doma kousky, které třeba neumíte nebo nevíte jak kombinovat – na tyhle ježky v kleci je Klárka odbornicí. Uvidíte, že budete překvapené!

Důležité info na závěr! 

Na začátku července jsme vyhlásily jednodenní velkou akci na černé Afrodity a černé legíny pod heslem „zbavujeme se černé látky ve skladu“ (to jsem vymýšlela já, proto je tak úderné, jasné a krátké). A pak nám došlo, že mnoho z vás spíše není než je v Praze a že se za námi v ten jediný den prostě nemáte šanci dostat a třeba vás to i mrzí. A tak jsme tuhle černou akci prodloužily – do vyprodání těch zásob, které potřebujeme vyprodat. Platí jen v showroomu, ale zato teď stále. Podívejte, jak tam na vás čekají! Černé Afrodité jsou za 1999Kč (místo 2471Kč) a černé legíny Brigid za 999Kč (místo 1323Kč).

Pozor! Přes léto jsme také změnily otevírací dobu:
Pondělí: 10:00-18:00
Středa: 10:00-18:00 (a po telefonické domluvě rády počkáme do 19:00 – 603 766 111)
Pátky: ležíme u rybníka, ležte taky a pošlete nám fotky!

 

A to je všechno.
Tak zas příště!

S láskou,
Karolína

Karolína
Karolína je naše e-shopová kouzelnice. Na náš internetový obchod přidává nové kousky a hraje si se slovy. :) Její milované šaty jsou Afrodité.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.