Život jako v bavlnce

BIO bavlna. Královský to materiál! Ušlechtilost sama. Při mé nedávné úvaze jsem si to znovu uvědomila – a opět a opakovaně se JÍ v duchu poklonila. Jsem vděčná, že jsem její kvality a přednosti poznala, prozkoumala ze všech úhlů a rozhodla se ji použít jako královnu Meera Design značky. Patří jí pomyslný trůn a je a zůstává v centru našeho Meera Design dění, i přestože Vám tu a tam – a poslední dobou vlastně více než dříve – nabízíme i jiné materiály.

Mé silné PROČ – proč BIO BAVLNA si zaslouží mít pevné místo v mém sdílení směrem k Vám, našim zákaznicím, zde na webu.

Zároveň shledávám, že s podobnými zjištěními chodíte postupně Vy k nám – a s radostí sdílíte, čím právě Vám BIO bavlna prokazuje službu a čím Vám učarovala.

A upřímně mne to těší.

CÍTÍTE SE SKVĚLE I V ZÁTĚŽOVÝCH SITUACÍCH

Díky prodyšnosti Vás nerozhodí ani náhlý pocit horka ani stres. Samozřejmě, že BIO bavlna není deodorant ani antiperspirant :). Ale potíte se výrazně méně, nic se na Vás nelepí, a především oblečení po jednom nošení nezapáchá.

I v důsledku toho oblečení STAČÍ PRÁT MÉNĚ ČASTO (samozřejmě, volíte si podle vlastních zvyků a potřeb). Chemicky neupravovaná vlákna nereagují s pokožkou tak, jako jejich kolegové z masové produkce. Proto na rozdíl od triček z rychlospotřebních řetězců si je můžete bez obav vzít i vícekrát za sebou, a může s Vámi znovu vyrazit do Vašeho dne. Tak snížíte i počet pracích cyklů, kterými tkanina projde, a tím i déle vydrží. Aby nedošlo k porušení přirozených vlastností BIO bavlny, je doporučeno používat ekologické a šetrné prací prostředky.

Dále říkáte, že se VAŠÍ POKOŽCE ULEVILO při citlivé kůži i při atopickém ekzému. Látka bez chemického ošetření totiž nijak nedráždí a díky maximální již zmiňované prodyšnosti vede ke komplexnímu zlepšení stavu pokožky.

Tento zdravotní aspekt oceňujete i v období očekávání šťastné události, kdy se Vaše vjemy točí na plné obrátky a Vaše citlivost je. V období těhotenství se leckdy i dříve tolerované syntetické materiály mohou stát nesnesitelné. Volbou BIO bavlny pak prospíváte nejen sobě, ale také miminku.

Klára Meera
Miluji módu a krásu žen. Miluji život na Zemi. S nadšením navrhuji oblečení z BIO bavlny. Chci, abyste se, milé ženy, cítily báječně a žensky. Proto jsem pro vás vytvořila exkluzivní módní značku Meera. Meera je značka, která skvěle vypadá a padne, ale také rozumí vašemu tělu a je šetrná k přírodě. Kdo je Meera najdete zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.