Jarní fotostory s Bárou

Jak jste se o Meera Design dozvěděla?

Na showroom Meera Design jsem narazila úplně náhodou, když jsem pasáží mířila na cvičení. Výloha mě natolik upoutala, že jsem ještě ten večer sedla k webovým stránkám a postupně prozkoumala snad celý sortiment. Styl, myšlenka i realizace mě už od prvního pohledu přitahovaly jako magnet.

Promítl se zážitek ze stylingu a focení nějak do nálady Vašich všedních dnů?

Celá akce mě nabila neskutečnou energií a radostí ze sebe samé. 🤗 Když jsem pak viděla výsledné fotografie, byla jsem nadšená a líbila se sama sobě o dost více. Každé ráno se teď při oblékání do Meera kousků těším na cely den ještě víc.


Změnil Váš styl od seznámení s Meera Design?

Než jsem se poznala s Meerou, nakupovala jsem oblečení zcela nahodile. Prostě když mi něco padlo do oka, zanedlouho už mi daný kousek visel ve skříni. Jenže z řady výrazných prvků se těžko skládá dohromady vyvážený celek. Často jsem velmi těžko hledala vhodné kombinace a řada věcí zůstávala viset bez využití v šatně. Nezřídka jsem něco oblékla jen jednou, a pak jen model věčnost zabíral místo na ramínku. 

S Meerou obohacuji svůj šatník o komplexní kousky, které spolu prostě fungují. A já se v nich cítím skvěle, pohodlně a zároveň žensky a sexy. V jednoduchosti je krása!

Který Meera kousek nosíte nejčastěji?

Od prvního nákupu v Meeře miluji bílé tričko s kapkou a top “Japonec” v černé. Ty nesmí chybět v základní výbavě.

Jak jste připravovala svůj šatník na novou sezonu? Probíhala nějaká jarní očista?

Čas od času svou skříň radikálně “provětrám” a připravím místo pro něco nového. Letos všechny jarní novinky byly od Meery a postupně je doplňují další a další. 😀 V mém případě se tedy jarní očista spojí rovnou s letní, protože mám vyhlídnuté další krásné kousky, kterým neodolám.

Jak určuje Vaše práce Váš módní styl?

Je to pro mě zásadní faktor a pojí se s tím řada kritérií, které jsem dřív nedokázala skloubit. Vedu IT společnost a je pro mě velmi důležité, jak vypadám a jak se prezentuji. Zároveň se ale v průběhu dle potřebuji cítit pohodlně. Meera tohle vsechno splňuje. Jsou to modely, které působí promyšleně, elegantně a přitom mi dávají svobodu pohybu i jistotu prodyšného materiálu. Občas člověka v zátěži polije horko nebo naopak zamrazí. Ale v bio bavlně se tyhle výkyvy snáší mnohem lépe. Díky variabilnímu designu navíc nepotřebuju tolik kousků. Stačí mi univerzální základ a pár prvků, které dodají osvěžení a mám celou řadu neokoukaných outfitů.

Co Vás těší ve volném čase?

Nejraději trávím čas s rodinou. Baterky mi spolehlivě dobíjí odpočinek i práce na zahradě a v neposlední řadě doplňuji endorfiny cvičením. Z fitka odcházím fyzicky unavená, ale psychicky osvěžená.

Čím Vás naše modely přesvědčily?

Především svou jednoduchostí, snadnou kombinovatelností a pohodlím. V Meera oblečení se prostě cítím skvěle po všech stránkách. Jsem víc sama sebou a vím, že v showroomu dostanu vždy královskou dávku inspirace a povzbuzení.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.