Jak fungujeme na e-shopu

Milé dámy,

děkuji, že jste se rozhodly nakoupit u nás na e-shopu www.eshop.meeradesign.cz .

Pro spoustu z vás může být nakupování na e-shopu velkou bariérou a já to plně chápu. Beru to totiž podle sebe. Riskuji, že mi zboží nebude, že ho budu muset posílat zpátky…atd. Chtěla bych vám přiblížit, jak vlastně přes e-shop fungujeme.

E-shop vyřizuji kompletně celý já, od obdržení objednávky, po následnou realizaci celé zakázky. Jde mně v prvé řadě o to, abyste byly spokojené, aby vám zboží sedělo. A abychom smazaly tu pomyslnou bariéru nakupování na e-shopu.

Co byste měly vědět:

1. Všechno zboží skladem nemáme – to znamená, že když si zboží objednáte – pravděpodobně se bude šít přímo pro vás na objednávku. A to je fajn, ne? Proto uvítám, když mi pro pořádek napíšete do poznámky své míry (u produktů na e-shopu míry uvedené nemáme – to proto, že to může být zavádějící, jelikož se každý materiál ve výsledku chová a sedí jinak). Můžete se mnou svá přání a obavy konzultovat – naopak budu ráda. Funguji též na emailu meera@meeradesign.cz, facebooku i instagramu.

2. Na všechny objednávky odpovídám ručně – není to tedy žádná vygenerovaná odpověď. Na druhé straně sedím opravdu já a vždy vám napíšu aktuální situaci – zda je materiál na skladě a jaké jsou lhůty dodání.

3. Veškeré oblečení lze upravit na míru – jen je tam potom složitější způsob vracení. Je dobré si nejprve produkt vyzkoušet a až potom upravovat. Ale i tato varianta je možná.

4. Oblečení můžete mít ušité i v jiné barvě než je pouze na e-shopu. Stačí napsat a já vám zašlu aktuální vzorník barev.

5. Můžete si napsat o věnování. Ráda vám na krabičku napíšu věnování, případně vložím lísteček s věnováním do krabičky.

6. Doručení společností GLS máte zcela zdarma.

7. Máte možnost si přijít oblečení vyzkoušet do našeho showroomu (aktuálně se ale stěhujeme do nových prostor), kde vás moc rády uvidíme.

Těším se na vaše objednávky.

S láskou,
Klára Meera

 

Klára Meera
Miluji módu a krásu žen. Miluji život na Zemi. S nadšením navrhuji oblečení z BIO bavlny. Chci, abyste se, milé ženy, cítily báječně a žensky. Proto jsem pro vás vytvořila exkluzivní módní značku Meera. Meera je značka, která skvěle vypadá a padne, ale také rozumí vašemu tělu a je šetrná k přírodě. Kdo je Meera najdete zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.