Kolekce Rituals

Jsem ráda, že vám můžeme touto cestou představit naši kolekci Rituals, která dodává našim modelům ještě o trochu více vznešenosti a můžete je tak obléknout na vaše významné události. Meera

Kolekce Rituals. Naše modely s extra dávkou elegance a vznešenosti.

Jedná se o unikátní kolekci našich modelů s ručně našitými krajkami od jedné úžasné ženy, která zároveň šije svatební šaty. Co kus to originál! Modely díky ručně vyšívaným krajkám zvýrazňují své kouzlo a eleganci. V modelech Rituals si budete připadat jako opravdové Bohyně!Hodí se na slavnostní příležitosti – promoce, plesy, svatby….podtrhnou vaši ženskost a krásu. Modely si můžete vybrat z naší konkrétní nabídky na e-shopu a nebo vám rády Rituals kousek vyhotovíme na zakázku na vámi vybraný model z naší kolekce.V modelu z kolekce Rituals zaručeně každého okouzlíte!

Tyto modely jste mohli vidět na naší přehlídce 🙂

Jak je u náš samozřejmostí, modely šijeme na míru! Chcete delší sukni, kratší rukávy nebo jinou barvu? Nic z toho není problém! Finálně můžeme model vyšperkovat krajkou a proměnit ho v nejoriginálnější kousek vašeho šatníku:-).Tak jako pro zákaznice níže.

Modely si můžete prohlédnout na našem YouTube kanále.

A když se chcete cítit vyjímečně i pod oblečením, můžete obléknout naše jedinečné spodní prádlo Rituals. Naše nejpohodlnější prádlo ještě nebylo víc sexy!

Objevte naši jedinečnou kolekci RITUALS s velkou dávkou elegance, vkusu, něžnosti a jedinečnosti ….

Všechny modely z kolekce RITUALS najdete na našem e-shopu!

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.