Podzimní fotostory

Naše milá zákaznice Petra Kretová proměnila svůj šatník a s ním celé své vyzařování. Fotky řeknou hodně, ale to co z nich vyčíst nelze, jsme doptali v příjemném rozhovoru. Nalaďte se s námi na pohodovou notu a nechce se inspirovat.

Jak jste se o Meera Design dozvěděla?
Seznámení bylo zdánlivě náhodné, přes sociální sítě. Asi dva měsíce jsem narážela na videa a fotky přímo z butiku na Brumlovce, až jsem neodolala a začala aktivně pročesávat e-shop. Pak už jsem byla zamilovaná do tolika krásných kousků, že jsem musela vyrazit osobně přímo na prodejně a prohlédnout si vše na vlastní oči.

Jaký byl váš zážitek z focení?
Na začátku mě svírala tréma, ale díky milé a usměvavé fotografce Nicole Hájkové ze mě nervozita rychle spadla. Moc se mi líbila vybraná lokalita, dozvěděla jsem se spoustu nových tipů, jak pózovat a počasí nám vyloženě přálo. Myslím, že ta pohodová atmosféra krásného podzimního odpoledne zalitého zlatým sluncem je z fotek cítit.

Jaké je Vaše zaměsnání a v čem vidíte jeho výzvy?
Mou profesí je učitelství. Pracuju na základní škole v Praze jako učitelka angličtiny.  Největší výzvou této profese je její mnohotvárnost,protože být učitelem neznamená v dnešní době „jen“ vyučovat,ale zahrnuje to v sobě mnoho dalších prvků. Toto je ale zároveň i velkou výhodou,protože díky různorodosti učitelských povinností se prostě není možné nudit a upadnout do stereotypu.

Co Vás naplňuje ve volném čase?
Nejvíce naplňuje čas strávený s naším úžasným kocourkem Bublinkou,který je rovnocenným členem rodiny a tím nejlepším parťákem ❤️. Dále mám ráda procházky a výlety a taky běh a rychlé kardio cvičení.

Co je pro vás tou hlavní ingrediencí, kterou si vás naše modely získaly?
Nejvíc mě baví ta snadní vzájemná kombinovatelnost. Všechno, co jsem si v Meera Design pořídila, do sebe zapadá jako skládačka. Stačí vzájemně jednotlivé kousky mezi sebou obměňovat a vytvořit tak velké množství slušivých outfitů.
Taky velmi oceňuji, že vše je možné přizpůsobit individuálním přáním. V běžných obchodech zpravidla narážím na to, že se mi líbí střih, ale už ne barva, vzor nebo materiál. To u Meera Design nehrozí. Vždy můžu vybírat z pestrého vzorníku a výsledek doladit přesně podle vlastních představ. Pro mě je tato značka v době masové produkce naprosto revoluční.

V neposlední řadě nemůžu opomenout materiály. Tyhle látky jsou tak příjemné, že je jednoduše po celém dni ani nechci svléknout. A díky široké nabídce můžu tuhle prodyšnou a hebkou parádu nosit doslova od jara do zimy. V repertoáru nechybí tílka ani kabáty.

Jakým barvám dáváte přednost ? 

Mezi barvami je mou jasnou  favoritkou růžová a její různé odstíny. Růžová barva dokáže každého rozzářit a stanete se v ní nepřehlédnutelnou. Mám ovšem velmi ráda i klasiku,a tak bílá a černá je v mém šatníku taky hodně zastoupená.

Ve kterém oblečení se cítíte nejlépe ?

Nejlépe se cítím v oblečení,které je sportovně elegantní,podtrhuje ženskost a cítím se v něm sama sebou.

Jaké modely vybíráte do práce?
Nepotrpím si na velmi formální oblékání a moje zaměstnání to ani nevyžaduje. Takže během podzimu a zimy mě nejčastěji potkáte v džínách a ve svetru. Na jaře a v létě častěji nosím šaty a k nim dobře střižené sáčko nebo bomber.

Jak byste hodnotila náš servis?
Paní majitelka Klárka a všechny její šikovné kolegyně jsou vždy usměvavé a plné pozitivní energie. Dokáží poradit, při výběru jsou vždy trpělivé a empatické a umí podpořit ženské sebevědomí. Při každé návštěvě se cítím klid a velkou dávku optimismu a povzbuzení.

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.