Tričko, nebo šaty?

Ahoj, tady Camie.

Nově se spolu budeme potkávat tady na blogu, kde Ti budu postupně představovat jednotlivé kousky z kolekce Meera Design a ukážu Ti, jak je co nejlépe vynosit a kombinovat.

Móda mi vždy byla velmi blízká – hlavně ta z druhé ruky a ušita z kvalitních materiálů. Díky mojí mamince se můžu „pyšnit“ tím, že jsem slow fashion podporovala už jako malá – i když nevědomky. Co se pamatuju, vždy jsme hodně nakupovali v secondhandech, nebo nám mamka oblečení sama šila a pletla – šikulka! Dřív to ale nebylo IN. Frčely nákupy v obchoďáku a New Yorker a Kenvelo vedly. My ale s mamkou rády hledaly ty naše poklady za pár korun, nebo si pořídily kvalitní látku a něco z ní vytvořily – já teda jen panáčka s hlavou z oříšku, ale mamka, ta byla opravdová kouzelnice. A stále je!

Teď, když už jsem veliká si věci víc uvědomuji a chápu, proč bych slow fashion měla podporovat a šířit dál. Už nějakou dobu neexistují čtyři roční období – ne v obchodech s oblečením. Tipuji, že je jich minimálně 3 x víc. Z reklam na nás stále křičí nové a jedinečné kousky, bez kterých nemůžeme být a my necháváme naše peníze za hadry, ze kterých koukají nitě a už na ramínku vypadají, jako by je někdo snědl.

Tak si to shrneme – haldy nekvalitně ušitého oblečení, plného chemikálií, vyrobeny bůh ví kým a bůh ví kde… A jak zní tohle – pár kousků kombinovatelného oblečení, navrženého a vyrobeného u nás, v České Republice, z bio bavlny a upraveno na míru. Ano, to se mi líbí.

V těchto příspěvcích vám chci ukázat, že jeden kousek oblečení se dá vynosit několika způsoby. V zimě, v létě, k lodičkám, nebo riflím.

Tričko, nebo šaty?

Multifunkční tunika Andraste je nadčasový kousek, který sedne opravdu každé postavě.

To zní jako kousek přímo pro mě. Prozradím vám pracovní název – pytel. Ano, to mě láká ještě více. Představuju si ten nejpohodlnější kus oblečení, který na sobě ani necítím, můžu se v něm pořádně najíst a zároveň je fakt stylový.

Multifunkční tunika Andraste je kousek, který sedne opravdu každému. Univerzální velikost zaručí neskutečné pohodlí a přináší nekonečné množství kombinací. Kouzlo rafinovaného střihu spočívá v otevřených zádech a pruhu pod krkem. Ten se totiž dá libovolně přehodit a vzniknou vám tak dva rozdílné střihy.

Multifunkční tunika Andraste jako TRIČKO.

Díky šikovnému střihu lze z Multifunkční tuniky Andraste vykouzlit v mžiku oka originálně padnoucí tričko.

Perfektně padnoucí černé tričko se švem jako detailem uprostřed. Sportovně elegantního looku dosáhnete, vezmete-li si k tunice, momentálně k tričku, rifle a tenisky, nebo černé kalhoty. Tričko stačí ve předu malinko podkasat a zastrčit kousek do kalhot.

Multifunkční tunika Andraste jako ŠATY.

Doplňte tuniko o lodičky, nebo stylové psaníčko a rázem z nich máte dokonale padnoucí šaty na párty!

Pohodlné šaty s jedinečným střihem, díky kterým zazáříte na jakémkoliv večírku. Ať už k lodičkám, nebo k teniskám, tyhle šaty se prostě umí přizpůsobit. Krásně odhalená záda dodají šatům společenský vzhled, ale zároveň se nebudete dusit v těsných a nepohodlných šatech.

Camie
Camie je Brand Ambassadorkou naší značky Meera Design. Ráda kombinuje různé kousky oblečení a vytváří z nich módní zážitek. Miluje zdravé a chutné veganské jídlo a svoji adoptovanou fenku Karotku. :)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.