Chcete mě ?

Chcete mě?

Aneb krycí název VÝPRODEJE našich pokladů v showroomu. Našim modelům se stýská, po vás. Už měsíc visí na ramínkách a je jim smutno. Chtějí do světa. Rozhodly se jít do světa levněji, aby vás potěšily. Tak jsem je vzala na sebe a úžasná Niki zdokumentovala každý kousek, aby měl své okýnko na e-shopu.

A jestli tam ještě všechny nejsou, tak brzy přibudou. Slíbila jsem jim, že jiné stejné už nebudou, že tohle je jejich chvilka slávy.

    

 

Počkáme si totiž na jejich nástupce, které se již tvoří do nové kolekce.Chcete-li nějaký ulovit, neváhejte.Je jich od každého modelu většinou jeden kus a za slevy od 10 – 30 %. Jejich koupí pomůžete jim i mně, na překlenutí karantény a chystané novinky.

Omrknout slevy na Meera e-shopu

Jak se vám nové fotky líbí? Napište mi, budu moc ráda! V showroomu vznikl díky Niki krásný fotokoutek, který bude vám k dispozici pro fotky osobní i rodinné.

 

Mee-Rouška

Víte, že díky vám už jsme věnovali více jak 120 roušek potřebným?
  
Chcete-li Mee-Roušku do sbírky, vybírat a tím podpořit naši dílnu můžete zde.

 

Meera Karty

Věnuji své Meera karty. Když mi do poznámky k objednávce nad 2000Kč napíšete, komu by v této situaci karty udělaly radost a připojíte k tomu proč a adresu, karty zašlu  dotyčnému jako dárek s věnováním.

Karty jsou též v akci  zde.

A zde je výklad na toto období

 

Online cviční a relaxace

Chcete si zacvičit a odreagovat se? Vytvořite si denní rituál. Natočila jsem vám videa, abyste se mohli odreagovat a přijít na pozitivní myšlenky.

 

Meera Katalog

Po několika měsících mohu s radostí sdělit, že vynikl díky grafičce Jitce a textařce Káje Meera Katalog.
Třikrát hurá!

Líbí se vám?

 

Víte, že dnes je speciální datum? Je to přesně rok, co proběhla otevíračka Meera Showroomu a Komunitního centra. A dnes je Velikonoční pondělí. Požehnaný den. Já vám přeji klid, radost a lásku v srdci. Posílám vám podporu a děkuji za vámi projevenou podporu, všemi možnými způsoby. Vážím si vás.

 

Těším se brzy na viděnou.
S láskou,
Meera
Klára Meera
Miluji módu a krásu žen. Miluji život na Zemi. S nadšením navrhuji oblečení z BIO bavlny. Chci, abyste se, milé ženy, cítily báječně a žensky. Proto jsem pro vás vytvořila exkluzivní módní značku Meera. Meera je značka, která skvěle vypadá a padne, ale také rozumí vašemu tělu a je šetrná k přírodě. Kdo je Meera najdete zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.