Zuřivá reportáž: Den otevřeného showroomu

Chce se mi až napsat, že to bylo neopakovatelné, ale to napsat nemohu, protože si tenhle milý způsob setkávání se s vámi rozhodně brzy zopakujeme!

V pondělí jsme totiž otevřely dveře showroomu dokořán, napekly koláčky a pozvaly vás všechny k nám – a rozhodně to stálo za to.
Během dne naše módní duo Klárku&Klárku (ano, lze si povšimnout, že v MeeraDesign je vysoká koncentrace Klárek) navštívilo několik desítek zákaznic (i s dětmi pro které máme velký koberec, polštáře na zemi a stolek s pastelkami a papíry), které vypadaly při odchodu nabitěji, odpočatěji a spokojeněji.

A to byl přesně náš záměr! Vytvořit pro vás prostor, kde se zastavíte, dáte si dobrou kávu a když se vám bude chtít, i si prohlédnete, co je nového v našem světě barev a střihů. S dovolením sdílím jeden krásný komentář z Facebooku, za který ze srdce děkujeme! 

A na co se u nás v showroomu vždy můžete těšit a spolehnout?

  • že budete mít vždy dostatek času a prostoru na vybírání, váhání a rozhodování
  • že se vám vždycky bude někdo věnovat, pokud budete chtít
  • že vás posloucháme – včera jsme dostaly spoustu nových podnětů a nápadů, ze kterých rády vytvoříme další střihy pro vás opravdu na meeru!
  • že se o vás postaráme tak dobře, jak umíme
  • že vás nikdo nebude nutit cokoli kupovat – přijít jen tak posedět, popovídat si, odpočinout a inspirovat se u nás opravdu není tabu – také nemáme rády ten známý podvědomý nátlak v obchodě

A anketní otázka na závěr: co se v pondělí nejvíce zkoušelo, vybíralo a kupovalo? Letní šaty! Je vidět, že se na léto chystáte více než zodpovědně – my taky, takže máme střihy pro každou z vás. Ať už potřebujete být letní femme fatale v nekonečně svůdných obepnutých šatech Izanami (zatím jen v showroomu, brzy na e-shopu) nebo neodolatelná v našich milovaných Afroditách. A mimochodem, tuniku Andraste, které říkáme familierně pytel, tu znáte?

O novinkách v e-shopu vás budeme brzy informovat, zatím všechny online dostupné šaty najdete tady.

Děkujeme!

 

Karolína
Karolína je naše e-shopová kouzelnice. Na náš internetový obchod přidává nové kousky a hraje si se slovy. :) Její milované šaty jsou Afrodité.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.