Jarní inspirace

Přehlídka „Jarní inspirace s Meera Design“ vyčarovala úsměvy na tvářích všech zúčastněných. Celý večer se nesl v duchu pohodové a přátelské atmosféry – za což vděčíme nejen modelkám, ale také všem, kteří na přehlídku přišli. Díky vašemu velkému zájmu jsme z malé přehlídky vykouzlily velkou přehlídku 🙂

Za skvělou přípravu všech modelů vděčíme naší Klárce Vostárkové (naší módní guru), která vybrala pro každou naši modelku přesně padnoucí outfit, tak aby vynikla jejich jedinečnost!

V rozmanitosti modelů a dam, které je předváděly, se potvrdilo, že naše móda je pro KAŽDOU ženu! Bez rozdílu věku či postavy. Jedinečné jsou všechny! Děkujeme tímto našim modelkám: Milu, Janičce, Klárce a Kajče!

Moderování večera se ujala Klárka Meera, která nám detailněji popsala každý model, který každá jedna modelka předváděla. Dozvěděly jsme se nejen složení materiálu každého modelu, ale i v jaké barevné škále je k dispozici a jak jej můžeme kombinovat! Detailněji nám Klárka představila i výrobu našeho oblečení – dílnu, kde se vše šije i jak probíhají přípravy šití každého jednoho kousku oblečení, které pro vás s láskou připravujeme na míru!

O hudební podkres se postarala DJ TaUra jako mistryně svého řemesla. Celou přehlídku nám krásně zachytila i paní kameramanka Karolína, video z přehlídky bude brzy následovat:-) a moc se na něj těšíme:-)

Chuťové buňky rozmazlovala Klárka a zajistila jak sladké tak i slané dobroty. Jednoduše to byla pastva nejen pro jazyk, ale i zrak.

Přehlídka byla pro nás oslavou! Byly jsme moc rády, že jsem se konečně mohli sejít ve větším počtu! 

Všechny modely a celou atmosféru přehlídky si můžete prohlédnout v galerii níže!

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.