Vy také podporujete Lékaře bez hranic

Znáte Lékaře bez hranic? Úžasnou mezinárodní humanitární organizaci, která zabezpečuje zdravotní péči ve více než 70 zemích světa? Že ne? Tak to vám ji rádi představíme!

Lékaři bez hranic vznikli už v roce 1971 skupinou francouzských lékařů a novinářů, kteří měli přímou zkušenost s hladomorem v Biafře. Už tedy 48 let poskytují odbornou zdravotní pomoc lidem, kteří to potřebují.

Pomáhají lidem v nouzi, obětem přírodních katastrof, katastrof způsobených lidským přičiněním nebo obětem ozbrojených konfliktů, a to bez diskriminace a bez ohledu na rasu, etnický původ a náboženské nebo politické přesvědčení.

A jak je to možné? Všechno díky lidem, jako jste vy. Také díky vám může tato veřejně prospěšná organizace pomáhat. Odvádíme 2% z částky každého zakoupeného Meera Design oblečení na činnost Lékařů bez hranic.

Zajímá vás víc? Podívejte se na jejich stránky, kde můžete také darovat jednorázový příspěvek nebo se přidat k pravidelné podpoře, jestli vás tato organizace zaujala: www.lekari-bez-hranic.cz

 

“Jsem přesvědčená, že každý máme možnost podat pomocnou ruku těm, kteří čelí těžkým životním osudům a naši pomoc potřebují. Jakýkoliv dobrý skutek darovaný ze srdce se nám mnohonásobně vrátí. A proto pokud můžete, pomáhejte,” říká majitelka Meera Design Klára Meera Stejskalová.

Marína
Naše social media managerka a blogerka, která miluje a žije etický veganský život, nejraději nosí naše Meera šaty a věnuje se natáčení na YouTube na kanálu GoWee. :)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.