Naše legíny

Jestli sledujete náš blog už nějaký ten pátek, víte, že oblečení Meera Design je nedílnou součástí našeho životního stylu. A tak není překvapivé, že kousky z biobavlny tvoří převážnou část šatníku. Mým osobním favoritem jsou šaty, pomyslné druhé místo by obsadilo spodní prádlo a hned v závěsu jsou momentálně legíny.

Možná si řeknete, že jde o záležitost určenou jen laňkám. A my ten předsudek vlastně chápeme. Ten vztyčený prst před očima vyvolávají typicky levné variant z vetchého materiálu. Každá jsme asi někdy viděla slečny, které nevědomky vystavovaly spodní prádlo i sebemenší záhyb na těle. Ať už patří do kterékoliv váhové kategorie, na eleganci to nositelce nepřidá. Výsledný dojem je v lepším případě hodný pyžama.

Ovšem kvalitní legíny jsou úplně jinou ligou. Přiléhají, ale neodhalují. Dokáží nahradit hned několik elementů dámského šatníku, bez indiskrétních průhledů. S elegancí vystrnadí domácí tepláky, zazáří v jógovém studiu nebo v posilovně a vynosíte je i s delším svetrem nebo tričkem. A co je nejlepší – s přehledem dají vale nepříjemným silonkám. V chladnějších měsících zkrátka legíny oblékněte pod šaty, sukně nebo tuniky. Bude vám tak pohodlně, že si ani nevšimnete, že je máte. A že zahřejí mnohem lépe než syntetická pavučina, o tom nemůže být pochyb.

Jak pestrá je škála příležitostí, ve kterých mě tento univerzální kousek z dílny Meera Design provází, jsem si znovu uvědomila teď, v požehnaném stavu. Model s vysokým pasem jsem nosívala ohrnutý a libovala jsem si, že mi nikdy netáhne na bedra a výšku můžu libovolně upravit. Teď s rostoucím bříškem už využívám lem bez ohybu a objednala jsem i rovnou další v jiném odstínu. Protože se snažím vždy myslet ekologicky, z prvního těhotenství jsem si uchovala i jiné těhotenské legíny. Ve srovnání s těmito od Meera Design však už neobstojí. Ponechme stranou, že už nesou pár trhlinek, což je docela na pováženou při četnosti nošení. Jenže když člověk pozná jemnost biobavlny, jen těžko slevuje z příjemnějších standardů. Obzvlášť teď, kdy jsou všechny smysly násobně citlivější.

Ať už tedy máte vosí pas nebo jako já přičítáte k svému obvodu křivek krásné bonusy, legíny vám dají pohodlí i sebejistotu. Vychutnejte si svobodný pocit a dokonale prodyšný hebký materiál. Už po pár nošeních pravděpodobně zjistíte, že je nechcete ani odložit a už pokukujete po dalších barevných variantách. 

Legíny máme ve čtyřech variantách: ohrnovací, s vyšším lemem, s nižším lemem a těhotenské. Výběr je na vašich preferencích. Máte-li rádi bedra i ledviny v teple a nechcete, aby vám táhlo na záda, doporučujeme ohrnovací variantu legín. Vše šijeme na míru, tedy se nemusíte obávat, že by vám někde legíny neseděly. Díky materiálu z BIO bavlny můžete legíny vzít i jako funkční prádlo 🌸 vzužijete je na jogů, běh, jízdu na kole, nebo jen k odpočinku.

Naše legíny si můžete vybrat v sekci jim věnované na našem e-shopu, nebo si je můžete přijít vyzkoušet k nám do showroomu , kde se na vás těšíme každou středu od 15 hodin do 19hodin!

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.