Univerzálnost

Asi vám ani nemusíme vysvětlovat, že se snažíme, aby naše oblečení sloužilo k více než jednomu typu příležitostí. Věříme, že to samy na první pohled vidíte a možná i proto Meera Design vyhledáváte. Díky materiálu se dá říct, že veškeré modely můžete nosit celoročně. Univerzální a nadčasové jsou i naše střihy.

Mě osobně nepřestává dělat radost především jeden kousek, který nosím snad na sto způsobů a je ukázkovým příkladem udržitelné módy. Jedná se o tuniku Andraste. Její jednoduchý střih vypadá skvěle v létě coby šaty i v zimě, kdy stačí přidat legíny. 

Letošní září jsem ji využila na maximum. Vyrazili jsme na rodinnou dovolenou a já váhala, co si obléct na cestu. Měli jsme namířeno do Egypta, kde se tepoty i na sklonku léta pohybují okolo 36 stupňů. U nás ale panovalo o poznání chladnější počasí, a tak si situace žádala dobře promyšlený outfit. Během letištních eskapád a složitých přesunů člověk nechce řešit složité převlékání, natož mrznout nebo omdlévat horkem. Dorazit jsme měli okolo 6 hodiny ranní, ale ubytování na nás čekalo až po poledni. Dilema nakonec vyřešila právě tunika Andraste. Vzala jsem si pod ni legíny Meera Design, které zahřejí, když je třeba, ale zároveň jsou velmi prodyšné a lehké. A protože klimatizované prostředí letadla je o nastydnutí, přehodila jsem přes sebe ještě kardigan. Po příjezdu jsem si jednoduše doplňující vrstvy sundala a z tuniky byly rázem šik šaty na dopoledne. Bylo mi příjemně a ani jsem se neorosila, což se nedalo říct o dalších cestovatelích z naší delegace. Díky modelům Meera Design jsem měla velmi lehké zavazadlo, ale nikdy jsem nemusela dělat kompromisy mezi elegancí a pohodlím. A právě má oblíbená tunika skvěle posloužila jako přehoz přes plavky. Večer potom stačilo přidat pásek či výraznější šperk a stylově jsem dorazila na večeři. A to prosím v rámci dress codu, který náš hotel pro stolování stanovoval. Nemusela jsem lovit v turistických krámcích žádná rychlo řešení, které bych doma už nikdy neoblékla nebo se cítit nesvá v nevhodném odění. Být připravená pro každou situaci může být s promyšlenými střihy a kvalitními materiály snadné.

Mít po ruce takové univerzální poklady je módní záchrana nejen na cestách. 

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.