Seznamte se: módní guru Klárka

Kdo za MeeraDesign stojí? Některé z nás znáte osobně, některé ne. Postupně nás představím všechny a dneska začnu Klárkou. Nikoli Klárkou Meerou, která za značkou MeeraDesign stojí, ale Klárkou Vostárkovou, naší módní guru. Znáte jí z přehlídek, z mnoha fotek modelů a především z showroomu, kde se o vás stará.

Klárka je máma dvou dětí, žena činu, jedna z nejbližších kamarádek Klárky Meery. Vymýšlí spolu modely, zlepšováky, ladí detaily. Klárka pro vás v showroomu udělá všechno a především se můžete spolehnout na to, že vám nebude věšet bulíky ani ramínka na nos. Všichni víme, že když máme větší bříško, tak to prostě v některých typech šatů je vidět – a asi nikdo nemá rád, když mu asistentka v obchodě vehementně cpe i to, co mu objektivně nesedí, se slovy “To se povolí, nevadí, že nemůžete dýchat!” Tak to Klárka nedělá. Jednak má tu neuvěřitelnou schopnost, že vám vždycky donese to, co vám dobře padne, jednak prostě rovnou řekne, že něco není ono, když to není ono. I když to znamená, že si třeba nic nekoupíte. Ale ona ví, že si i tuhle upřímnost může dovolit. Pracuje totiž s modely, které dokonale zná a ví, kde se dají zužovat, zkracovat nebo naopak povolovat a rozšiřovat. Jinými slovy – upravit na meeru.

Sama říká, že přišla do rozjetého vlaku. A proč tam přišla? Protože se roky znala s Klárkou Meerou z fitcentra, kam coby nadšená cvičenka pravidelně docházela. A často se spolu  coby milovnice módy bavily o tom, jak by byl svět krásný, kdyby existovalo pohodlné, ženské a zároveň kvalitní sportovní oblečení. Takže když vznikla MeeraDesign, byla Klárka Vostárková jasnou členkou týmu.

Klárka je taky rozený dotahovač. To například znamená, že Klárka Meera vymyslí model, vyrobí se prototyp a potom se čeká. Klárka Vostárková chodí kolem a je kritická. Přemýšlí, zvažuje, zkouší, posouvá pásky výš nebo níž, mění barvy manžet, natahuje zkrácené a zkracuje natažené. Občas hluboce vzdychne a praví, že takhle si to tedy nepředstavovala. A když nakonec. Byť nikdy není 100 % spokojená, model propustí do ostré výroby, všichni si oddychnou. A pak se zase vyděsí, protože nastává fáze kombinování. A v té Klárka nezná bratra ani sestru. Všechno musí být sladěné do posledního detailu. Pokud vás tedy fascinují kombinace, které vídáte na našich přehlídkách, tak už znáte jejich autorku.

„Všechno musí dokonale ladit a zařezávat.“

A přesně tenhle přístup na vás čeká i v našem showroomu. Módní guru Klárka je specialista na kombinování jak s našimi kousky tak s těmi vašimi, které máte doma a potřebujete k nim nějakou další část, aby byl model úplný. Klárka se nebojí obléknout kohokoli s jakoukoli postavou, takže pokud přijdete se psem, je možné, že i on odejde například v některém našem cardiganu (ten s kapucí by mohl být velmi roztomilý). Můžete se jí bez obav svěřit do rukou a nebudete zklamané. Je to totiž člověk, který svou práci dělá srdcem, opírá se jak o pravidla tak o intuici a především jí to nekonečně baví. To prostě nemůže generovat špatný výsledek.

Když jsem se jí ptala, co má na MeeraDesign nejraději, tak okamžitě vyhrkla, že látky. Podezřívám jí, že se vzorníkem spí i v posteli, ale odmítla se k tomu přiznat. Pak se zamyslela a konstatovala, že kromě látek je ještě závislá na pocitu, když z showroomu odchází nadšená klientka. Z téhle závislosti se ale netřeba léčit. Naopak jí směle prohlubujte. Hledáte svou módní poradkyni? Právě jste ji našli.

 

Kde se s ní můžete setkat?
U nás v showroomu na Praze 4 každé pondělí, středu a pátek.
Můžete si s ní domluvit i konzultaci na konkrétní čas.
Pokud to k nám máte daleko, mrkněte alespoň na náš e-shop!

Klárka, se kterou se potkáte v showroomu.

Karolína
Karolína je naše e-shopová kouzelnice. Na náš internetový obchod přidává nové kousky a hraje si se slovy. :) Její milované šaty jsou Afrodité.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.