Podprsenko, vítej zpět!

aneb návrat k podprsence nemusí být osobní prohrou…

Máme tu další krásný článek od naší zákaznice a klientky Lary, která objevila krásu našich podprsenek a koupila si jí, i když už jim dala v minulosti vale. A protože pomalu ale jistě nastupuje jedno z nejkrásnějších období roku – podzim, rozhodli jsme se vám ho ještě zpříjemnit speciální barevnou limitovanou edicí těchto našich kousků držící ňadra na správném místě 🙂 Proto vyhlašujeme podprsenkobraní na středu 18.9., kdy si tyto naše podprsenky můžete odnést (objednat svoji vlastní velikost) s 10% slevou. Ušili jsme pro vás tyrkysové, modré či žluté podprsenky z biobavlny, které nikde neškrtí, a přitom plnohodnotně zastává svojí funkci. Zapište si tedy do svých kalendářů termín 18.9. a přijďte si k nám udělat krásný den. Občerstvení i lahodná káva bude zajištěno. I pro tento den plánujeme prodloužit otevírací dobu až do osmé hodiny večerní. A teď už vás nebudeme rušit při čtení článku. Snad se vám bude líbit stejně jako nám. Děkujeme Laro!!

Musím se vám k něčemu velice osobnímu a intimnímu přiznat. Do mého šatníku po mnoha letech zarytého a ortodoxního bezpodprsenkovství zavítala jedna elegantní a šik kráska z biobavlny. Kdo to nezažil, neuvěří.

Jak se to mohlo stát? Posuďte sami…

Podprsenku jsem zcela přestala nosit cca před 13ti lety a přetrvával ve mně pocit, že to je zkrátka něco, k čemu se už v životě vracet nehodlám. Můj názor na dámské spodní prádlo změnila usměvavá zakladatelka udržitelné módy Meera: „Laro, máme úžasné podprsenky, zkus si.“ Myslí mi okamžitě proletělo: „To tak! Já a  podprsenka. Pche. Tomu už teda vážně definitivně odzvonilo.“ „Mají krásný široký lem, který vůbec netlačí,“ prohlásí Meera nenuceně. „A jaké máte barvy?“ obrátím se na Klárku – úžasnou průvodkyni módním světem Meera. „Černou, bílou a tělovou.“ To mi chuť ke zkoušení nepřidá. „Já, se svou povahou papouška, mám jít do tak fádních barev?“ pokračuje hlava v mudrování. „Elko máme už jenom v černé“, hlásí Klárka . „Tak to vůbec nepřichází v úvahu,“ notuje si hlava, že přecijen nebude potřeba vystupovat ze starých dobrých zajetých kolejí. Však taky černou vůbec nenosím. Všechno jde proti mým zásadám a přesvědčením. „Na, zkus si ji, prosím, mě by opravdu zajímalo, jestli ti bude sedět,“zašveholí Klárka nonšalantně a strčí mě i se žhavým kouskem černé látky do kabinky. „No tak jo,“ řeknu si, „nebuď tak zarputilá, trochu hravosti do toho.“ „Když už jsi v tom zkoušení, tak tě neubude,“ ustoupí nakonec i paličatá hlava.

Zkusím černou krásku a po chvilce bezcílného a velmi nenápadného bloumání po showroomu, mě Meera odzbrojí: „Dobrá, viď?“ Co se na to dá říct? Hlava střílí z posledního: „Přecijen mě ten superpohodlný lem trochu tlačí. Máte XL?“ zeptám se s nadějí, že takovou velikost vůbec nevedou… „Jasně, mrknu se, v jaké barvě by tu byla.“ S trochou nervozity čekám na verdikt. „No, v XL už jí momentálně nemáme.“ Mé vnitřní zarputile bezpodprsenkové já vydechne úlevou a zajásá: „Bašty svobody a divokého ženství uchráněny!“ V tom Klárka vítězoslavně vykřikne: „Mám v šatně svoji – je úplně nová, dneska přišla, schovala jsem si ji pro sebe, ale ráda Ti ji přinesu k vyzkoušení.“ Než se zmůžu na slovo, už mi nese do kabinky tuto svou vzácnou podpultovku a v očích jí přitom významně blýská.

„Tak co, sedí?“ … ???

… „Holky, ona vážně sedí!“ Bašty padly a nadšení nad nečím tak nevšedním jako jsem já v černé podprsence, která je vlastně skoro úplně příjemná, zvítězilo…

Porážka a vítezství zároveň. Má černá kráska Sachmet má také superpohodlná a velice atraktivně vyhlížející křížená ramínka, která mě začala fakt bavit. A musím uznat, že když jsem pouze v ní a dlouhé zavinovací sukni Vesna vyrazila do rozpálené Prahy, byl to hit! Vydržela jsem v ní celý den – a nebyla to oběť, pozor! Byla to radost! Ani další den jsem se jí nevzdala… a ten, co přišel po něm, jsem sice svou krásku sbalila do prádelníku, ovšem jen proto, abych ji při další brzké příležitosti mohla opět vybalit a oblažit s ní sama sebe i své okolí. Stala se zkrátka oblíbenou součástí mého šatníku a mě samé a po letech letoucích oprášila jméno všem svým předchůdkyním…

A má prsa? Ty si libují, protože vědí, že když už si pohodlně hoví v náruči černé krásky, jsou v objetí jemné, něžné, etické, čisté a elegantní bio bavlny. A pokud něco, tak biobavlna z tvořivé dílny Meera design je pro moje prsa určitě to nejlepší.

PS: nyní v letním období už jsou v Meera showroomu k dispozici i překrásné papouškovské barevné variace podprsenek … a objednat se dájí i ve velikostech více než jedno XL 🙂

Lara

 

Děkujeme za krásná slova Laře ještě jednou a na vás se 18.9. těšíme u nás v Meeře na speciálním dnu podprsenkobraní 🙂

Lenka

Lenka Jeřábková
Naše šikovná marketingová guru Lenka, díky které jsme se dostaly do novin a přivedla k nám mnohé z vás.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.