7 kousků, které nám nesmí chybět na dovolené

V Meera design svoji práci milujeme a je pro nás zároveň koníčkem. To však neznamená, že bychom si občas nepotřebovaly taky odpočinout. Těšíme se na rodinný čas, dávku slunce, moře a trochu toho vzácného lelkování. Čas dovolených je tu a my víme, že balení kufru budeme mít hotové za pár minut. Ne, nechystáme se vás jen tak provokovat, zatímco vy budete bezradně lomit rukama u skříně. O své balící triky se rády podělíme. Jen pro pořádek, stále zůstáváme u tematu zavazadel! 😉
Které modely s námi procestovaly pěkný kus světa? Na tyhle kousky si můžete vsadit, ať už se chystáte na riviéru nebo obrážet památky.

1)Meerdžíny
Do letadla, nočního autobusu, na vycházku a spoustu dalších situací. Jsou dokonale pohodlné jako legíny, ale vzhledem zastanou funkci slušivých džínů. Pevný přizpůsobivý pas se nikde nezařezává (nebojte, ani po all inclusive pobytu) a strategicky umístěné kapsy jsou nejen praktické, ale také lichotí vašemu pozadí. Meerdžíny jsou taková celoroční stálice. Výborně se kombinují a vrství a proto na ně naše máma celé značky Klárka Meera sází jako na kousek, bez kterého se prostě nejede nikam. 😀


2)Dlouhé kimono šaty s páskem
Vzdušné, elegantní a decentní natolik, že s nimi můžete i na prohlídku svatostánku. Hodí se k páskovým sandálkům i k teniskám a slušet vám budou jak na vycházce, tak i romantické večeři. Ne nadarmo jde o náš dlouhodobě nejprodávanější model

3)Vesta Tefnut
K večeru teploty mírně klesají, ale kouzlo přímořské procházky naopak stoupá. Přihoďte lehounkou vrstvu, ve které vám bude příjemně (doslova jako v bavlnce). Tenké vrstvy se výborně hodí i při delších přesunech, kdy během přestupů mezi letadlem, autobusem a taxíkem teplota výrazně kolísá.

4)Košilová tunika z mušelínu
Základní pravidlo šatníku na cesty je multifunkčnost a univerzálnost. Proto tuhle novinku jsme si zamilovaly na první nošení a stále objevujeme nové kombinace, ve kterých se dá využít. Mušelín je perfektní parťák na cesty, protože zamaskuje i pokrčení po dlouhém sezení v autě a dokonale dýchá. Zakasaná v sukni udělá parádu i v noblesní restauraci, samotná tunika ale bude šik i jen tak, třeba přes plavky.


5)Multifunkční šátek Sofia
Skryje vaše ramena před nemilosrdným poledním sluncem, předejde nachlazení, když se do vás na lodi opře vítr a v nouzi vás i osuší nebo vám nabídne místečko k sezení. Kvality savé a prodyšné BIO bavlny vás budou provázet od pláže po Šumavský les a stále vám bude dělat radost.

6)Podprsenka Sachmet
Máte dovolenou, tak si dopřejte ten komfort a nechce kostice doma! Měkká braletka si s vámi zacvičí jógu, nabídne dostatečnou oporu i obdařenějším dekoltům a pod poloprůsvitnými topy přímo zdobí. Můžete ji tedy počítat, jako součást outfitu. A propos, viděla jste už ta rafinovaná křížená záda?

7)Kalhotky Elaine
Že potřebujeme na dovolenou dostatek čistého prádla se bere tak samo sebou. Ale pravá otázka zní jaké si zabalit! Zvlášť v letním horku nemůžeme dost vynachválit kvality bio bavlny. Dlouhé cestování, veřejné koupaliště a cizokrajný nápor na vnitřní mikroflóru jsou už dostatečnou zátěží. Tak si dopřejte ten komfort prodyšného prádla, které se nikde nezařezává ani nerýsuje.


Věříme, že tenhle základ poslouží skvěle na cestách exotických i tuzemských. Ať už pro svou letní pohodu zvolíte jeden za našich favoritů nebo vynesete jiný Meera kousek, budeme rádi, když nám z cest pošlete fotku. Za celý tým přejeme krásné zážitky a šťastný návrat.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.