Chcete TO taky zažít?

Když mi má (dnes už velmi dobrá kamarádka) Niki před pár dny napsala, že by chtěla o Meera Design napsat článek, moc mě to potěšilo. Zároveň mě napadlo, že bych ráda slyšela i zpětné vazby od vás, naše milé zákaznice (či zákazníci:-). I nějaká pěkná fotka by byla fajn.
A tak tímto startuji SOUTĚŽ O POUKAZ V HODNOTĚ 2000 Kč na nákup u nás v Meera Design pro tu / toho z vás, kdo mi pod TENTO příspěvek vloží foto v oblečení Meera Design s popiskem, proč ho rád nosí:-) Výherce vylosuji náhodným losem v pondělí 1.3. v 17.30.
Těším se na vaše příspěvky!!! A přikládám článek od Niki.
CHCETE TO TAKY ZAŽÍT?!
Zákaznická zkušenost od Nicole
Meera Design jsem objevila před více jak dvěma lety na internetu. V době, kdy jsem byla těhotná, v době, kdy už mi všechny podprsenky, které se tvářily jak pohodlné jsou a neškrtí, lezly krkem! Hledala jsem jakoukoliv alternativu! Věděla jsem, že rozhodně potřebuji látku z bio bavlny. Všechny ostatní materiály mě na kůži vysloveně bolely. Škrtily mě, zařezávaly se mi to do kůže, no děsný! V době, kdy jsem ani nemohla spát (jak jsem byla zvyklá), mě tohle ve finále štvalo nejvíc.
Sedla jsem tedy k internetu – a protože jsem ženská, co musí mít všechno hnedka, koukala jsem se na obchody, které mám kousek od baráku. A kousek byla právě Meera Design v Braníku. Nelenila jsem, sedla jsem do auta a vydala se na cestu.
V showroomu mě uvítala Klárka-Meera (to jsem teda netušila vůbec, že mám tu čest a vidím majitelku). Hnedka se mě ujala se slovy, co potřebuji a jak může pomoci. Celkově moc oceňuji obchody, kde podnikání lidé dělají srdcem, jde znát, že je to baví. Když přijdu do obchodu a sedí tam člověk, který si mě jednak ani nevšimne, nebo mám pocit, že ho obtěžuji, je mi to nepříemný. O to víc mě vždy těší, když přijdu někam, kde se mě ujmou a vidím, že jsem vítaná. Bohužel to prostě není běžné!
Ale když přijdete do Meera Design, je to radost! Tenkrát jsem si odnesla podprsenku a kalhotky. Podprsenku jsem nesundala a ač jsem měla – jako správná budoucí matka, spousty nakoupených speciálních kojících podprsenek, nakonec jsem nosila a kojila jen v podprsenkách od Meera Design! Proč? Protože prostě byly nejlepší!
Po porodu jsem do showroomu zajela i se synem a koupila si ještě nějaká trička…zjistila jsem totiž, jak moc pohodlná látka to je! A to doopravdy! Nejde jen o pohodlí, ale o provedení. Všechno oblečení je šité tak, aby vyhovovalo hlavně ženám! Vymýšlí ho totiž ženy!
Jak asi tušíte, oblečení od Meera Design jsem propadla. Momentálně tvoří polovinu mého šatníku. Oblečení je jako druhá kůže a to doslova! Příjemné, hladké, když je zima hřeje a když je teplo, nespotíte se v něm! Proč? Protože se jedná o bio bavlnu! Garantuji Vám, že když oblečení začnete nosit, stačí jeden týden a zjistíte, že chodíte v jednom triku, šatech, legínách…protože vaše tělo nechce nosit nic jiného!
Klasické kalhotky jsem vyhodila! Nechala jsem si od holek ušít jen jejich kalhotky! A jsem nejvíc spokojená! Moje kůže a tělo taky! Kolikrát si říkám, jak jsem se k sobě vlastně chovala …co jsem to nosila.
Střihy, co vymýšlejí holky, miluju! Jsou prostě promakané! A především jsou pro všechny. Mojí mamce u Meera Design nakupuji taky. Dokonce i můj manžel podlehl. Přiznám se, že když viděl, jak se u nás ve skříni začíná množit oblečení od holek, začal brblat, že jsem se zbláznila…co to je zase za módu atd. asi se nemusím moc rozepisovat.
Nooo..špatně se to vysvětluje …. Řekla jsem mu, že to nejde popsat, že to musí zažít! Nechala jsem mu ušít tričko- to je taky to, co na holkách zbožňuju, ušijou vám cokoliv! Když přinesete prototyp, ušijou vám podle toho tričko, mikinu, sukni, top, všechno v jejich super materiálu. No jak myslíte, že to dopadlo?
Manžel už má tři trička, nákrčník a čelenku a přimlouval se, jestli by holky nechtěly šít taky pro chlapy na kolo- tento materiál je totiž 100% funkční a tak si v něm manžel libuje hlavně na kole.
Já jsem ráda, že třeba pro syna mám už víc jak rok ušitou mikinu – když ji má, tak já vím, že mu nebude zima a ochrání ho!
Ještě jednu věc chci zmínit, kterou jen tak někde nenajdete! Koupila jsme si u holek tričko a chtěla u něj dát pryč rukávy. Za normálních okolností bych si asi hledala švadlenu, která by mi to upravila, ale u holek to není problém, ony totiž šijí na meeru!
Takže tričko jsem jim nechala a za týden bylo zpátky, jako by nikdy rukávy nemělo.
Ony totiž holky práci dělají srdcem a chtějí, aby se zákaznice cítily v oblečení 100% jako ve své kůži!
Když pominu všechno, co jsem napsala, těší mě samozřejmě taky to, že všechno oblečení se šije v České republice a že v materiálu nenarazím na chemii, které je dnes všude plno.
Firma Meera Design se mezitím přestěhovala na Kačerov, kde oplývá nádherným velkým showroomem, který funguje i jako komunitní centrum. Nazvat ho bezpečným a mírumilovným místem by za mě určitě nestačilo. Vždy tam chodím ráda a těším se na tu atmosféru, jako umí udělat jen Meera Design!
Tak co?Chcete to taky zažít?!
S láskou Nicole
Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.