Naše zákaznice Bára souhlasila s nafocením její fotostory 🙂 a my jste za to moc rády !

Báru oblékáme především online ! Za námi přijela až ze Zlína a my si toho moc ceníme! Dokonce s sebou přivezla i většinu svého oblečení, které od nás nosí.

Mohly jsme jí v jejich oblíbencích zdokumentovat! Bára je maminkou dvou dětí a prozradila nám, že až s námi se odhodlala nosit „upnutější“ oblečení:-) Naše oblečení je totiž jako druhá kůže, tudíž o nepříjemném pocitu nemůže být řeč ! 🙂

Bára ráda kombinuje barvy a my si kombinací a odvahy moc ceníme a tleskáme! Změnou trička promění celý model. Musíme říci , že jí všechny kombinace opravdu moc sluší!

Bára nám odpověděla i na pár zvídavých otázek 🙂

Jak dlouho u nás nakupujete? Jak jste objevila naší značku co vás oslovilo ?
U Meeradesign nakupuji od jara 2019 – objevila jsem vás díky HitHitové kampaňi, když jste vybíraly peníze na rekonstrukci showroomu a komunitního centra.
Ač nejsem z Prahy, záměr a odhodlání Klárky Meery udělat ze starých prostor útulné komunitní centrum, mě zaujal a chtěla jsem na tento projekt taky trochu přispět.
Tehdy jsem si za příspěvek do kampaně od vás vybrala první kousek – triko Inari. Nadchl mě jak originální střih, který bezvadně seděl, tak i velmi příjemná látka. Navíc tričko krásně drželo tvar i po několika vypráních.
Za ty 3 roky, co MeeraDesign znám, jsem si vaše kousky oblíbila natolik, že už tvoří většinu mého šatníku. S novými barvami a vzory, které letos ve vzorníku přibyly, už nemám důvod poohlížet se po oblečení jinde.

Co nejraději nosíte? Které oblečení preferujete do práce?
Nejraději nosím kalhoty (super jsou za mě meerdžíny), k nim pohodlná trička a přes ně pléd, kardigan nebo sáčko.
U MeeraDesign kousků je super, že se dají navzájem skvěle kombinovat, doplňovat a vrstvit. S pár kousky oblečení se tak dá vykouzlit hned několik různých modelů 🙂
A úplně jsem se zamilovala do vašich květinových vzorů!
Do práce většinou nemusím chodit ve formálním oblečení. Nejdůležitější pro mě je, aby bylo oblečení hodně pohodlné a lehce elegantní. To MeeraDesign splňuje na 100%.

Jak jste spokojena s naším servisem?
Je super, že MeeraDesign šije na míru. Jednak se nemusím bát, že budu mít krátké nohavice nebo rukávy (což se mi dřív běžně stávalo), ale taky si můžu nechat konkrétní model upravit podle svých představ a potřeb (např. změnit délku nebo zvolit jiný výstřih). Umíte skvěle poradit s výběrem barev a střihů. Nakupování u vás je radost 🙂

Jak se vám u nás v Praze líbilo?
Návštěva u vás v showroomu byla velmi milá. Moc jsem si ji užila. Úplně tam na mě dýchlo to nadšení a láska, s jakou svou práci děláte.
Držím vám pěsti, ať se vám daří a přeji vám spoustu spokojených zákaznic, které se k vám budou tak rády vracet jako já.

Jak se můžete podívat v naší fotogalerii níže, v našem případě se nemusíte obávat nakupovat online !

I když Vás nevidíme všechna přání vám vyplníme! Na míru!

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.