Tento měsíc Vám přinášíme fotostory s naší zákaznicí a modelkou Meera Design Janičkou.

Jana je maminka naší Klárky Meery a protože je nejen milujícím rodičem, ale také elegantní dámou, v našich modelech září od samého začátku.

Co se ti nejvíc líbí na oblečení Meera Design? 

Především je to příjemný materiál, který jakmile obléknete, už nechcete jinak. Plus mi vyhovuje, že se v létě téměř nezapotím, a v zimě nepotřebuji tolik vrstev, abych byla v teple.

Takže nosíš naše modely často?

No vlastně neustále! Do práce i ve volném čase tvoří oblečení od Meera Design základ outfitu, který pak jen doplňuji podle situace.

Tyhle kousky jsou nejen pohodlné, ale i slušivé a díky promyšleným střihům se hodí jak do práce, tak pro volný čas. Nic nikde neškrtí a připadáte si doslova jako v bavlnce, i když míříte na pracovní schůzku.

Dáváš přednost živým barvám nebo neutrálnímu ladění?

Musím přiznat, že mám raději decentní odstíny – především během zimy. V létě se ale odvážím sáhnout i po výraznějších tónech. Kabáty tedy volím spíš šedivé. Momentálně mám však objednaný béžový, takže trošku rozšířím paletu. 😀

Jak se ti líbilo focení?

Dcera mě poprosila, abych zapózovala ve svých oblíbených kouscích. A když jde o ni, nemůžu říct ne. Ale celý ten proces jsem si nakonec užila. Ještě jsem nebyla takhle opečovávaná, připadala jsem si jako modelka. 😀 A musela jsem také uznat, že někdy je jejich povolání opravdu náročné.

Vídám tě i na přehlídkách jako modelku. Moc ti to pokaždé sluší!

Děkuji, to se hezky poslouchá 🙂 No Klárka Vostárek nás vždycky vyšperkuje do posledního detailu. Přiznám se, že pak mám problém s některým z nových kousků rovnou neodejít. A je pravda že většinou, když mi Klárka Vostárek něco oblékne, tak i když na první pohled to třeba není můj styl, následně zjistím, že je! 😀

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.