Garden fotostory vol.2

Možná její tvář už znáte z e-shopu, kde se svou charakteristickou elegancí představuje naše modely. Nebo ji potkáváte u nás v showroomu, kam často zajde potěšit se novinkami a nás svou přítomností. Také ji můžete znát coby modelku přehlídek Meera Design.

Naše zákaznice Ivetka je jednou z žen, se kterými je prostě radost tvořit. Proto jsme rády, že se s námi ochotně pustila do fotostory.

S manželem a dvěma krásnými dcerami bydlí v domečku kousek za Prahou a jejich rodinné bydlení obklopuje velká krásná zahrada. Panuje tu srdečná atmosféra a díky početnému zvěřinci i živý ruch. Rodina totiž chová pejska, kočičku, králíka, a ještě řádku slepic.

Ač naši značku zná Ivetka pouhý rok, už má ve svém šatníku slušnou sbírku Meera Design modelů. Při focení jsme tedy vybíraly pouze její nejoblíbenější kousky.

Protože Ivetka se v práci pohybuje v business prostředí, musí tomu odpovídat i její oblékání. Pro nás ale formální požadavky nejsou žádnou překážkou. Dáváme si záležet na nadčasových střizích, které podtrhnou seriózní dojem, ale jsou i maximálně pohodlné. Ivetka nosívá oblečení od nás často i ve volném čase s rodinou, na dovolené, i třeba při relaxaci na zahradě.

Nechte se inspirovat pestrou paletou outfitů, které jsme zachytily v novém fotostory.

Věříme, že výsledek odráží také skvělou náladu, v jejímž znamení se celý kreativní proces nesl. Ivetce patří náš velký dík za její entusiasmus a pohostinnost. Její krásná zahrada a útulný domov nám okamžitě učarovaly natolik, že nebylo lehké se rozloučit. Už teď v hlavě spřádáme plány na další spolupráci a vás srdečně zveme k pokochání! 

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.