Garden fotostory


Rády bychom vám představily naši věrnou zákaznici a kamarádku Milu Vajdlovou. Pravděpodobně jste ji již potkaly v našem showroomu během Dnů pro ženy nebo na Meera přehlídkách, kde pravidelně září coby modelka.

Možná jste už četly její krásnou recenzi, kde také sdílí, jak se k naší značce dostala.

Připomenout si ji můžete na našem blogu. Milu je již babičkou, stále ale pracuje, ve volném čase cvičí qi gong a na dovolené jezdí se svým manželem na motorce. Nebojí se ani delších cest do zahraničí.  Moc si vážíme její přízně a ochoty se podílet na prezentaci naší značky. I proto jsem se rozhodly ji poprosit o nafocení fotostory, a to rovnou u ní doma na zahradě. 

Milu zde žije se svým manželem sedmým rokem, spolu s nimi tu bydlí také dvě kočky a potkan. Je to žena s otevřeným srdcem a má moc ráda přírodu. To je také znát na její opečovávané zahradě, kterou jsme si vybraly pro nafocení modelů.

Celý proces focení jsme si moc užily, vše bylo velmi přirozené a vřelé. Hostitelka připravila skvělé občerstvení a ochotně se převlékala do svých Meera Design modelů a kombinovala je se svými šperky. Pokaždé volila i styl účesu podle konkrétního stylu a svých preferencí. Na fotkách zapózovaly i její kočičí slečny. 😊

Pokud si pamatujete srdečné řádky z recenze od Milu, pak asi už víte, že je hromadič. Jak uvidíte i podle fotek, Meera kousků už má slušnou sbírku a každý jí padne jako ulitý. Je nesmírně šik a nikdo by na základě vizáže neuhodl,

že už je zkušenou a nadšenou babičkou. 😊
Teprve až během focení jsem pochopila, jak moc Meera Design miluje. Řadu věcí má vícekrát, jen v jiné barvě. Oceňuje pohodlné střihy, krásné barvy i vzájemnou kombinovatelnost  modelů, ale především materiál (ostatně jako každý, kdo poznal kvality bio bavlny). Dokonce jednu sukni má ušitou dle vlastního návrhu. Právě tento individuální přístup je důvodem, proč se k nám tak ráda vrací.
Teď už vás ale nebudeme dále zdržovat od kochání se výsledkem naší společné práce. Věříme, že vás kombinace rozzářené modelky, krásné zahrady i módy nabije stejně pozitivní energií, jako panovala během tvoření.

Milu, srdečně děkujeme!

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.