Je čas pečovat o sebe

JE ČAS PEČOVAT O SEBE
Září – čas školy, čas, kdy většina maminek nasazuje veškeré síly, aby zvládly nakoupit všechny věci do školy, přihlásit všechny kroužky, čas, kdy se spousta aktivit dává do pohybu, čas, kdy nám vnější akce nahrávají k tomu mít hlavu v pejru:-).
A víte co? Je to výzva udělat si čas pro sebe. Potřebujeme ho teď více než kdy jindy. Abychom mohly čerpat sobecky pro sebe a pak všechno zvládat a svítit pro druhé. Jinak to prostě nefunguje.
Pokud máte pocit, že by vám mé lekce mohly pomoci, srdečně vás zvu na společné cvičení/jógování, které je letos už jubilejní 20.rok od doby, kdy jsem s vedením lekcí začala:-). 20 LET:-)!!! Je to možný?
Ráda vás uvidím na svých lekcích ve svém Meera showroomu – Na Záhonech 682/7, Praha 4, vždy v pondělí od 18-20 a ve čtvrtek od 11-12.15 (s možností hlídání dětí).
A na co se můžete těšit? Na dynamické meditace za účelem uvolnění napětí a stresu, na posílení a uvolnění pánevního dna, na cviky na pevné bříško, na jógové asány, na společné sdílení a mnoho dalšího.
Zároveň vás srdečně zvu na podzimní Rituály pro ženy, které vedu se svou spřízněnou duší, kamarádkou Nommo:
A brzy se ozvu s termíny cílených kurzů na Pevné Bříško, o které je z vaší strany velký zájem a které spustím co by dup jak pro začátečníky tak i pro pokročilé (i formou oblíbené on-line verze:-)
Těším se na vás moc!
S láskou,
Meera
Klára Meera
Miluji módu a krásu žen. Miluji život na Zemi. S nadšením navrhuji oblečení z BIO bavlny. Chci, abyste se, milé ženy, cítily báječně a žensky. Proto jsem pro vás vytvořila exkluzivní módní značku Meera. Meera je značka, která skvěle vypadá a padne, ale také rozumí vašemu tělu a je šetrná k přírodě. Kdo je Meera najdete zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.