Jsi Kouzelná!

Přehlídka „Jsi kouzelná“ vyčarovala úsměvy na tvářích všech zúčastněných.
I přes horké letní teploty bylo v našem showroomu velmi příjemně. A za to vděčíme především skvělému teamu, který se podílel na přípravách. Klárka Vostárek měsíc plánovala a ladila outfity pro každou naši Modelku tak, aby vyzvedla její půvaby. A bylo to vidět! V rozmanitosti modelů a dam, které je předváděly, krásně vyniklo, že naše móda je pro KAŽDOU ženu! Bez rozdílu věku či postavy. Kouzelné jsou všechny!
Pomyslnou korunu všemu tomu šarmu dodaly šperky české značky Stefany. Ta tvoří výhradně z přírodních kamenů, které nesou osobitý náboj a podtrhují jedinečnost každé nositelky.
Moderování večera se ujaly Klárka Meera spolu s paní majitelkou značky šperků Stefany Štěpánkou Kurfiřtovou. Každá z dam se zaměřila na kousky z vlastní tvorby. Klárka popsala detaily oděvu a paní Štěpánka ze Stefany nám popsala prezentované šperky, jaké kameny v nich figurují a jakou energii z nich můžeme čerpat.
Vše ladilo dokonale!
O hudební podkres se postarala Taura a jako mistryně svého řemesla má na svědomí nejeden pár dojatých očí.
Program obohatila i Petra Horáková se značkou tibetské kosmetiky Tiande a sdílela s námi tipy pro péči o své zdraví i vizáž. Balíčky pečujících produktů byly součástí tomboly, stejně jako kousky od značky Stefany. Radost výherkyní pak zářila podobně jako samotné šperky.
Chuťové buňky rozmazlovala Ilonka a zajistila jako sladké tak i slané dobroty. Jednoduše to byla pastva nejen pro jazyk, ale i zrak.
Přehlídka byla pro nás dlouho očekávaným vytouženým bodem, kdy jsme mohly předvést, že ani během omezení naše tvorba nezůstala pozadu. Konečně došlo i na osobní setkávání a blízkost, kterou cítíme srdečně jsme si vychutnaly i v přímém kontaktu.

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.