Konečně jsem našla svůj styl

Přinášíme vám rozhovor s naší úžasnou zákaznicí Ivetkou, která souhlasila s nafocením jejího oblíbeného Meera oblečení. Jak se vám líbí? My Ti, drahá Ivetko, moc děkujeme.

Jak ses o Meera Design dozvěděla? 
Byla jsem u našeho společného známého, který prodává úžasné barefoot botky a potkala jsme tam Klárku Meeru. Klárka mi byla sympatická už na první pohled, ale přiznám se, že oblečení z kvalitní biobavlny mi do té doby nic neříkalo. 😊  Poprosila jsem ji o vizitku s tím, že se na to mrknu. 
Těsně před Vánoci jsem měla v práci odpoledne chvilku času a vzpomněla jsem si na Meeru a zjistila jsem, že showroom je kousek od mé práce. Tak jsem zkusila zavolat na kontakt z vizitky. Telefon zvedla osobně Klárka a byla jsem potěšena, že si mě pamatovala. Zrovna byla na cestě do showroomu. Dohodly jsme se, že se za chvilku potkáme.
Atmosféra prostředí a samotný přístup Klárky mě velice příjemně překvapil. Vystavené modely mě oslovily a hned jsem si některé z nich musela vyzkoušet. Již při první návštěvě jsem odcházela s krásnými červenými šatami a zeleným kardiganem. Podotýkám, že výrazné barvy jsem do té doby nenosila. 😊 Ty skvělé kousky ve mně vyvolaly potřebu změny. Samozřejmě následovala objednávka dalších kousků.

V čem oceňuješ především oblečení od Meera Design?
Především ten pocit z nošení, který člověk má. Pak tedy je pro mě dost rozhodující, že holky šijou na míru. Mám obvykle trochu problém a trička z obchodů jsou mi povětšinou krátká. Tady se mi to nestává, všechno sedí, jak má. Rozdíl v materiálu je navíc nepopsatelný, oblečení je tak příjemné, že už v ničem jiném se necítím tak příjemně a pohodlně. 

A jak ses dostala k focení modelů pro Meera Design?
No jak jsem říkala, můj první nákup proběhl před Vánoci a od té doby jsem se nezastavila .😀  Od Meera Design mám už velkou zásobu oblečení a holky mi nabídly, jestli bych nechtěla oblečení, které je šité na míru, nafotit k nim do e-shopu. Já, i když jsem to nikdy nedělala, jsem souhlasila. 🙂  

Focení dopadlo skvěle a už jsem Tě na e-shopu zaregistrovala 🙂 
To je prima. Protože se v oblečení od holek cítím skvěle, doufala jsem, že mi to pomůže se před objektivem uvolnit. Holky i Nicole (fotografka) jsou úžasné a bezprostřední. Takže to byla nakonec velká zábava. 😊

Co bys řekla jedním slovem o Meera Design?

Jedním slovem se to snad ani vyjádřit nedá. V oblečení od Meera Design se cítím fakt jako Bohyně. Vystihuje mou ženskost a cítím se v něm perfektně (sexy). Konečně jsem našla svůj styl a hlavně díky přístupu holek při nakupování se cítíte jak „pretty woman“! Všem tento pocit doporučuji…

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.