Letní módní přehlídka Meera Design

Letní módní přehlídka Meera Design nás přenesla do prázdninových dní v elegantním a sportovním stylu. Celý večer vyzařoval pohodovou a přátelskou atmosféru – za což vděčíme nejen modelkám, ale také našim vystavovatelům, kteří svými stánky zpestřili celý zážitek.

Za skvělou přípravu všech modelů vděčíme naší Klárce Vostárkové (naší módní guru), která vybrala pro každou naši modelku přesně padnoucí outfit. Pochopitelně nejen střihem, ale i vyzařováním. Korunu dodaly každému modelu ručně vyráběné šperky značky Killary z Peru.

V rozmanitosti stylů, střihů a dam, které je předváděly, se potvrdilo, že naše móda je pro KAŽDOU ženu! Bez rozdílu věku či postavy. Jedinečné jsou všechny! Děkujeme tímto našim modelkám: Janičce, Klárce, Danušce a Páje!

Moderování večera se ujala Klárka Meera, která nám detailněji popsala každý model. Moderovala i tombolu, které se zúčastnili také naši vystavovatelé. Mimo jiné mohl každý host přehlídky od nás vyhrát i naše jedinečné kalhotky. Měli jsme také čas se postupně v průběhu večera seznámit podrobněji s prací našich vystavovatelů a poslechnout si jejich příběhy z tvorby.

O hudební podkres se postarala DJ TaUra jako mistryně svého řemesla. Celou přehlídku krásně zvěčnila Nicole svými fotkami i paní kameramanka Karolína. Video z přehlídky bude brzy následovat a moc se na něj těšíme!

Chuťové buňky rozmazlovala Klárka a zajistila jak sladké tak i slané dobroty. Jednoduše to byla pastva nejen pro jazyk, ale i zrak. Uvolněnou náladu podtrhlo i vystoupení Káji, která předvedla dvě taneční exhibice. 

Rády bychom poděkovaly všem našim vystavovatelům:

– Značce šperků Killary, která zdobila naše modelky!

– Kristýně Šindelářové a jejím šperkům Eniade Jewels.

– Petře Horákové s doplňky stravy od společnosti Harmonelo.
Kontakt na Petru: 604 838 548 

e-mail: Petrahorakova.poradce@gmail.com

– Dále děkujeme Aničce Jirků za její háčkované poklady!

Kontakt na Aničku: anka.jirku@gmail.com

– Děkujeme ženským skvostům od Imwoman.czJaně Oromee Šrimplové za její voňavé poklady.

Všechny modely a kouzelné momenty přehídky si můžete prohlédnout v galerii níže.

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.