Meera Showroom – Prostor, kde je ženám nasloucháno

Než se začtěte do krásného článku od naší klientky a kamarádky Lary, rády bychom vás opět pozvaly na další akci Ulov si svou stylistku, kterou budeme pro velký úspěch opakovat. 21.8. Od 10:00 do 20:00 máte možnost si u nás v showroomu ulovit konzultaci a radu naší módní guru Klárky. Možná v tuto chvíli nakupujete nové věci pro své ratolesti, které od září zase budou školou a školkou povinné, tak proč si neudělat radost i sobě 🙂 Kromě Klárky na vás bude čekat 10% sleva na vše, černé šaty Afrodité za 1 999Kč (místo 2 471Kč) či černé legíny Brigid za 999Kč (místo 1 323Kč). Samozřejmostí je dobrá káva, drobné občerstvení a fajn atmosféra od rána do večera. Více informací najdete zde. Konec oficiálního hlášení a teď hurá na slibovaný článek!

oblečení na míru

Nedávno jsem poprvé navštívila Meera Showroom. Dámské šaty Meera jsem obdivovala v online světě už dlouho a jejich klasický kousek Afrodíté v neodolatelné chilli barvě čerstvě zdobil mě a můj šatník. Spontánně jsme se s přítelkyní jedno krásné a horké středeční odpoledne rozhodly vydat se vše ochutnat a vyzkoušet na vlastní kůži a všemi smysly na živo.

Uvítal nás nejen krásný, jednoduše a vkusně zařízený prostor, ve kterém mají šaty i ženy možnost vyniknout, ale také usměvavá poradkyně vybraného vkusu Klárka. Měly jsme velké štěstí, protože jsme měly možnost se setkat také se zakladatelkou této sympatické značky Klárou Meerou a jejím malým miminkem. Přestože je Meera novopečenou maminkou, v rámci svých maminkovských radostí nám každou volnou chvilku věnovala svou plnou pozornost a neváhala nás upozornit na novinky i na kousky, které by nás mohly potěšit a které by nám mohly sednout a slušet.

V tom velmi parném dni nás na místě navíc blažil příjemný chládek, a ještě se nám dostalo osvěžení v podobě sklenice vody a nabídnuté kávy. Mohly jsme se tak nerušeně věnovat tomu, proč jsme přišly – zkoušení a vybírání. Odcházely jsme s nadčasovými kousky a také s příjemným pocitem, že o nás bylo pečováno, že nám bylo nasloucháno a že jsme byly v tom nejlepším slova smyslu podpořeny k tomu, aby naše ženská krása mohla vyniknout.

Byla jsem nadšená – vším! A tak jsem se rozhodla zavítat na brzký den otevřených dveří, abych se mohla touto příjemnem prosycenou atmosférou znovu potěšit.

Na dni otevřených dvěří nás čekal plný showroom novinek i klasických kousků a všechny tři Klárky – módní guru projektu udržitelné módy Meera. Ženy, které nejen že oblečení navrhují a zajišťují jeho perfektní výrobu z těch nejlepších a nejkvalitnějších materiálů, ale také oplývají vybraným citem jak pro módu, tak především pro ženskou duši.

Na vlastní oči jsem viděla, jak dovedou přicházející ženy nadchnout a rozzářit.  Pro Klárky totiž není nic problém: zajistit ve vybraném modelu jinou barvu, anebo upravit střih přímo na Meeru, aby se v něm žena cítíla tak, jak má – tedy sama sebou a jak motto celého projektu napovídá, jako Bohyně.

Zajímaly mě také důvody, proč se ženy rády znovu a znovu pro nové i dobře známé modely vrací. Kromě toho, že oceňují právě kvalitní, čisté a příjemné materiály (základem je biobavlna), elegantní střihy, které ladí s ženskými křivkami a jsou nadčasové, i slow fashion a trvale udržitelnou filozofiii firmy, je to právě ta nenapodobitelná alchymie, která odlišuje oděvy Meera od všech ostatních – ženy se v nich cítí ženami a jakékoli nedostatky se rázem stanou díky hebkým látkám, barvám a neotřelým střihům, přednostmi.

„Najednou nemusím nic skrývat a mohu se cítit svobodně.“

„To, co mi na sobě dřív vadilo, v šatech Meera vůbec nevnímám jako nedostatek.“

Takové jsou komentáře žen na otázku, čím jsou pro ně právě výrobky Meera mimořádné. Příjemně mě také překvapilo, že showroom se za pár hodin naplnil ženami všech tvarů, velikostí i věkových skupin. Od děvčat až po babičky. Také to vypovídá o multifunkčnosti a nadčasovosti modelů Meera.

Věřím, že je to právě zásluhou autorky projektu Klárou Stejskalovou alias Meerou, která svou výjimečnou pečlivostí, smyslem pro detail a jednoduchost vetkává do každého kousku zprávu celému světu: „Jsi ženou, jsi bohyní a můžeš si dovolit se tak cítit.“ Meera do celého procesu tvoření vkládá velkou lásku a také úctu k životu a každé ženě, která její šaty obléká.

Atmosféra přijetí, respektu, tvořivosti, přístupu „nic není problém“, úcta k ženské jedinečnosti a kráse… To jsou kvality, které ženy vábí k dalším návštěvám. Je to taková malá oáza světa, ve kterém by si snad každý přál žít, a ukázka, že opravdu silný záměr podporovat ženskou krásu a sebevědomí může zrodit projekt, který má velký potenciál měnit svět k lepšímu.

Meera showroom slouží zároveň jako komunitní centrum. A to je další rozměr, který neomrzí. Meera se totiž o „své ženy“ rozhodla starat nejen virtuálně, ale také skutečně. S Klárkami si můžete podat ruku a společně se zasmát, popovídat nad šálkem kávy, podělit se o své dojmy, obavy a nadšení při zkoušení oblečení, či se setkat na přehlídce, kde jsou modelkami skutečné ženy všech věků i velikostí. A to je kvalita, která je v dnešním světě čím dál tím vzácnější. Výhledově Meera chystá prostor svého showroomu využít také pro volnočasové a rozvojové aktivity.

Bylo mi ctí jej navštívit a stát se alespoň na chvíli jeho součástí.

Lara

Díky Laro. Ze srdce! A těšíme se na Tebe a na všechny další klientky už 21.8.!
Lenka 

Lenka Jeřábková
Naše šikovná marketingová guru Lenka, díky které jsme se dostaly do novin a přivedla k nám mnohé z vás.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.