Možnost vyztužení podprsenek

Neustále pracujeme na tom, aby naše modely co nejlépe vyhovovaly individuálním představám každé z vás.

Tentokrát jsme zapracovaly na možnostech výběru v oblasti podprsenek. Nově si můžete na e-shopu zvolit při objednávce i vyztužení.

Dekolt každé z nás je jiný a každá z nás má své vlastní preference a vnímání pohodlí. Podrobily jsme tento ryze ženský kousek šatníku důkladnému testování a došly jsme k závěru, že skutečná opora není jen o pevném košíčku.

Rovnoměrně jsme vyztužily přední díl, přidaly silnější ramínka a gumu pod ňadra.

Naším posláním je nechat zazářit bohyni, která je ve vás. Ať už více či méně vědomě. Základem je samozřejmě sebedůvěra a v tom správná podprsenka zásadně pomůže!

Naším cílem je, abyste o nošení takového prádla ani nevěděla, ale zároveň výsledný efekt na první pohled v zrcadle ocenila. Dovolte si maximální podporu a pohodlí bez kostic a škrcení!

Fotky naší spokojené zákaznice, která na naši vyztuženou podprsenku nedá dopustit, si můžete prohlédnout v galerii níže:-)

Vyztužení si nově můžete vybrat rovnou při objednávce na našem e-shopu!

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.