Už zase slavíme! Narozeniny.

Je to tak. Máme narozeniny, už třetí, a to znamená, že stárn… zrajeme jak víno!

Proto přijměte pozvání na…

 

Především věnujte pozoronost řečené besedě s Helenou Tomanovou. Kdo to je? Naše velká přítelkyně a žena, která se již 25 let zabývá ženskou krásou. Věnuje se módnímu poradenství, vizážistice, sebepéči. A říká, že „pouze vizáž v souvislostech má smysl.“ Pokud se tedy chcete dozvědět více o obecných pravidlech, souvislostech, získat tipy a triky a potom je klidně rovnou uplatnit na svůj vlastní šatník, případně si vyzkoušet nečekané kombinace přímo u nás v showroomu a s Helenou se třeba i poradit o konkrétním tématu, máte jedinečnou možnost. Beseda je zdarma a my se na ní moc těšíme.

K narozeninám patří dárky!

A jak tak bývá dobrým zvykem, dárky k narozeninám značky dostávají klienti :-). My jsme si nadělily vás a vaši rostoucí spokojenost – pro vás máme kromě celodenní péče naší módní guru Klárky Vostárkové, 10 % slevy na všechno zboží a oblíbené dortíky od naší Ilonky také speciální letní  zvýhodněnou cenu našeho nejoblíbenějšího kousku – triček Inari. Místo 1640 Kč je pro vás máme za 1299 Kč. Platí to na ta s krátkým rukávem nebo bez něj.

Vy neznáte Inari?

To je škoda! Přijďte se na ně mrknout. Tahle trička umí totiž několik věcí. Jednak dělají dokonalý dekolt – nebo ještě jinak, prostě v ních máte super prsa. Dají se nosit bez podprsenky, protože jsou šikovně ušité a nikde z nich nic nevypadává. Elegantně obepínají pas a umně skryjí i větší bříško. A díky promyšlenému střihu rukávků opticky prodlužují ruce a tvarují je. Tak jaká je vaše barva?

 

 

Karolína
Karolína je naše e-shopová kouzelnice. Na náš internetový obchod přidává nové kousky a hraje si se slovy. :) Její milované šaty jsou Afrodité.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.