Pečujte o svá prsa

Spodní prádlo je pro ženu mnohem víc než praktickou nutností. Podílí se na naší sebejistotě, náladě a v nemalé míře i zdraví. A všimly jste si, jak odráží i naše životní fáze? Potřeby a preference se přirozeně mění, a zatímco některá životní období lemují krajky a nepohodlné kostice, jindy saháme po sportovních modelech.

Než jsem objevila Meera Design, moje zásuvka s podprsenkami byla plná k prasknutí a věčně jsem nevěděla, kterou vybrat. Každá měla nějaký háček a tím nemyslím ten k zapínání. A tak jsem v průběhu nošení bojovala s otravnými ramínky, škrábajícími lemy a nepřizpůsobivými košíčky. Aktuálně jsem vsadila svůj prověřený zdroj a postupně pořídila všechny modely.

Mým nejoblíbenějším je Sachmet se zkříženými ramínky. Poskytuje mi pohodlí i jistotu, a to dokonce během sportu nebo kojení! Nikde neškrtí, je hebká na dotek a díky hladkému designu zcela nenápadná i pod obtaženým oblečením.

Nedávno jsem si udělala radost setem z kolekce Rituals. Jemné krajkové zdobení dodává šmrnc, aniž by jakkoli omezilo komfort nebo praktické užívání. Nemusím se totiž bát, zda se sepere či obarví. Kvalitní ručně zpracované bavlněné aplikace si zachovávají tvar a kouzlo. Nebojte se proto tuhle krásu prověřit i v náročných podmínkách. Jako bohyně se můžete cítit klidně na horské túře.

Když si vzpomenu na ty škrtící podprsenky i braletky, co jsem nosívala dřív, nechápu, proč jsem se ke svému dekoltu takhle chovala. Bránit přirozenému proudění lymfy vede mimo jiné k ztrátě pevnosti. A jednoduše je to jeden z těch malých zdánlivě nevýznamných kamínků v botě, které nám zbytečně kazí úsměv.

Dopřejte si také tu proměnu. Mezi modely podprsenek Meera Design si vyberou slečny i dámy a všechny vnesou do našeho oblékaní ženskost a uvolněnost.

Pusťte k sobě něhu, hebké pohlazení a volnost dechu. Milujte svá prsa a volte pro ně to nejlepší.

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.