Proč se ti líbí Meera Design ?

Zpětná vazba je pro nás stavebním kamenem. Tvoříme podle vašich přání a potřeb, proto si tak vážíme sdílených zkušeností, nápadů i emocí, které naše modely podněcují.
Přirozeně nás zajímalo, jaké dojmy si odnáší ženy, které vyzkoušely už pestrou škálu našich modelů a podrobily je zkouškám v souladu se svým aktivním životním stylem. Oslovily jsme naše ambasadorky, aby se podělily o názor a prozradily nám, čím si je značka Meera Design získala.
Dnes vám představíme Danu, Petru, Báju a Páju. Každá umí vynosit kousky z Bio bavlny trochu jinak a každé z nich to nesmírně sluší. Inspirují i vás?

Dana je blogerka, která sdílí své postřehy a inspiraci na udržitelnou módu a životní styl na stránkách: https://www.dfashion.cz
Potkaly jsme ji v rámci eventu SLOU DAYS a hned nám bylo jasné, že máme hodně společného. Její přirozená elegance a uvědomělý přístup k módě si nás získala a těší nás, že nás s šarmem sobě vlastním prezentuje.

Proč se právě Daně líbí Meera Design ? Móda Meera Design mě zaujala spojením kvalitních certifikovaných materiálů a originálního designu. A naprosto si mě získala tím, jak je pohodlná a snadno se kombinuje. Jako první mě nadchlo spodní prádlo, protože nevím o jiné kvalitní české značce, která by dělala vyztužené podprsenky a ještě tak krásné, vyšívané apod.

A  jak to Daně sluší v našich modelech se můžete podívat níže.

Petra je úspěšná podnikatelka, která ráda sportuje. Potřebuje tedy ležérní i business oblečení. Je naší věrnou zákaznicí a postupně se z vzájemného naladění vyvinula i spolupráce. Rády vidíme, jak naše modely skvěle zapadají do pracovního prostředí a víme, že poskytnou maximální pohodlí i sebejistotu. Pokud na schůzkách a prezentacích sotva dýcháte v upnutých formálních halenkách a sakách, Petra vám elegantně ukáže, že to jde i jinak.

Čím Petře učarovala značka Meera Design? 

Meera Design je pro mě česká móda s přesahem pro Ženy Bohyně, které se chtějí cítit nejen přitažlivě, ale také pohodlně po celý den. Oceňuji individuální služby a šití na míru z kvalitních materiálů.

Petře srdečně děkujeme a níže se můžete nechat inspirovat modely, ve kterých Petra přímo září.

Někdy pracovní vztah přeroste v přátelství a jindy člověk pozná, že to na osobní rovině ladí natolik, že navázat spolupráci se zdá jako nejpřirozenější vývoj. S Bájou sdílíme zájem o životní prostředí a krásu. Pracuje pro značku biOrganica a podílí se také na organizaci SLOU DAYS. A tak není divu, že se naše cesty protnuly. Poznávacím znamením je, že Bája se po všech životních pěšinách pohybuje zásadně tanečním krokem a jestli někdo dokáže naše šaty půvabně rozvlnit, je to právě tahle usměvavá plavovláska.

Co Bája oceňuje na Meera Design?

Meera Design – to je symfonie v oblékání. 🙂 BIO bavlna je tolik příjemná. Ochladí mě v létě a zahřeje v zimě. Pociťuji větší spojení s přírodou a dělá mi radost, že můžu pomoci naší planetě Zemi. Navíc střihy dávají vyniknout mé ženskosti a já se tak cítím jako lady, která rozdává ze srdce lásku k tanci!

V neposlední řadě vám chceme představit naši krásnou Páju.
Známe se možná déle, než trvá přírodě rozložit pár polyesterových vláken. Dobře, tak tenhle příměr neberte úplně doslovně, musely bychom být už babičkami. Stačí jen říct, že naše přátelství už prověřila pěkná řádka let a utužila spousta hodin sportovních tréninků.
Do naší sestavy okouzlujících ambasadorek přináší sportovní šmrnc a ukazuje, že naše modely lze vynosit v nesčetných kombinacích. V posledních měsících jim navíc dává nový rozměr. A to, že mohou skvěle posloužit nastávajícím maminkám. Páje tato nová role nesmírně sluší a my se máme radost, že naše kousky poskytují maximální pohodlí i v požehnaném stavu.

Proč se právě Páje líbí Meera Design?

Oceňuji individuální přístup k zákazníkům, možnost (zcela nebo částečně) kreativně zasáhnout do vytváření každého modelu, příjemné materiály a hlavně tandem Klárka a Klárka!

Líbily se vám variace v podání našich ambasadorek? A jak vnímáte jejich osobní postřehy? Podělte se s námi i vy o svůj názor. Ať už písemně nebo osobně. Třeba v showroomu nebo na některém z našich eventů.

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.