NaStartuj se, ReStartuj se v programu pro ženy s Meerou

 

 

CHCEŠ?

- se cítit lépe
- mít ráda samu sebe
- dopřát si pravidelný pohyb
- cítit se skvěle ve svém těle
- se zklidnit 
- dovolit si odpočívat
- propojit se s ostatními fajn ženami
- sdílet a plnit si své sny

Potom Tě srdečně zvu do podzimního programu

ReStart pro ženy s Meerou

Už delší dobu cítím potřebu se znovu nastartovat, tedy reStartovat. Najít si určitou pravidelnost v péči o sebe, o tělo a duši. A vnímám, že ve skupině a s podporou ostatních žen to jde a půjde lépe. 

Lektorování a vedení lekcí se věnuji už od roku 2000, do roku 2018 jsem vedla pohybové studio. Trénovala jsem děti a dospělé několik hodin denně, dělala jsem choreografie a přes navrhování dresů jsem se dostala k módě. Dokonce jsem v letech 2014-2018 závodila na ME a MS. Vystudovala jsem FTVS.

Pohyb mě provází celý život. Co jsem si za ty roky osvojila je fakt, že bez pravidelného a cíleného pohybu se žádné změny v naší postavě a vnímání našeho těla nestanou. A že bez pravidelné a cílené péče o psychiku se nezačneme cítit lépe.

Rozhodla jsem se pro vás sestavit program ReStart

Pokud se chceme cítit lépe ve svém těle, potřebujeme dát do harmonie tělesnou stránku, ale i tu duševní. Oběma stránkám se budeme během programu věnovat.
Program je sestaven z online i offline lekcí.

Online lekce na 8 týdnů

PEVNÉ BŘÍŠKO NEJEN PO PORODU

8 lekcí kurzu pevné bříško nejen po porodu

8 meditací a dechových technik

+ BONUS 8 cvičebních lekcí, ze kterých vytvoříte cvičební sestavu

 

Každé týden dostanete emailem odkaz na lekce, které si můžete pustit kdykoliv a odkudkoliv. 

Lekce jsou určené pro začátečnice i středně pokročilé. Nepotřebujete žádné speciální pomůcky. Využívat budeme, co máte doma. Ideální je mít doma podložku na cvičení.

Na lekce nepotřebujete žádný extra velký prostor, stačí prostor o velikosti 1x2metry.

Cena kurzu : 2500 Kč

 

 

Offline lekce

Sobotní lekce

vždy od 13:00 do 18:00

Centrum cvičení pro zdraví, Praha 5 - Zbraslav, U Lékárny 597

kapacita 8 žen

Cena sobotních lekcí 970 Kč / za jednu lekci  

Program sobotních lekcí: sraz v 12.30-12.45, drobné občerstvení, kávička a čajíček zajištěny. Začátek programu v 13.00.

Součástí 1.bloku bude vždy dynamické uvolňovací a posilovací cvičení, tedy dáme si trošku do těla s využitím různých pomůcek. Potom bude občerstvovací pauzička:-).

Ve 2.bloku se zaměříme na téma dané soboty a uděláme si společně sdílecí kruh s nahlédnutím do tématu s individuálním zadáním pro každého. Dále budete mít prostor ptát se na cílené cvičení individuálně pro vás.

Na závěr vás provedu dechovými technikami a protažením těla, které si můžete následně doma cvičit. Lekce vždy přizpůsobuji úrovni a přáním cvičenek:-) 

Zábava zajištěna:-)

 

 

Speciální lekce 

vždy od 18:00 do 21:00

Centrum cvičení pro zdraví, Praha 5 - Zbraslav, U Lékárny 597

úterý 19.3.2024 - Jarní Rovnodennost

čtvrtek 20.6.2024 - Letní Slunovrat

Přijďte společně oslavit krásnou událost. Součástí programu bude sdílecí kruh a společná meditace se záměrem.

Pro registraci mi prosím napiš na tel: 605527812

 

 

Víkend v Poděbradech

termíny 2024

7.6.2024 - 9.6.2024

20.9.2024 - 22.9. 2024

pátek-neděle

10 hodin programu a plné péče

exkluzivní pogram

Program: vedu já:-), těšte se na lekce plné pohybu, funkčního tréninku, stabilizačních a kompenzačních technik, jógy a dechových cvičení. Relaxační a meditační cvičení samozřejmě nebudou chybět. V pátek při společném sdílení si řekneme, kdo co preferuje a potřebuje a podle toho budu tvořit program. Bude zábava:-) Také si společně zatančíme a pobavíme se. Nudit se nebudem. Program je určen pro úplné začátečnice i pro pokročilé cvičenky.

Ubytování: Pension Dagmar - úžasný pension, který vede spřízněná duše, majitelka Jana Kmenová, která pokračuje v rodinné tradici. Pension se nachází přímo v nejkrásnějším místě na poděbradské lázeňské kolonádě. Její slova vystihují pension nejlépe: Dagmarce (moje familiérní oslovení pro Pension Dagmar) letos bylo 95 let. Je to důstojná dáma s duší, byť to někomu může znít bláznivě. Ve chvíli, kdy člověk se svým domem začne jednat jako s hromadou cihel naskládaných do nějakého tvaru, je to cesta k zániku, k ztrátě kontaktu.
Jana Kmenová   
www.pensiondagmar.com (pokud si budete chtít zajistit ubytování jinde po vlastní ose, dejte mi prosím vědět)

Cvičení: Jóga prostor Poděbrady - nádherné studio s duší, které také vede úžasná žena, Dana Beierová. www.jogaprostor.cz

Stravování: Café Oliver - naprosto dokonalý kulinářský zážitek, Café Oliver se nachází v přístavbě Pensionu Dagmar. www.cafeoliver.cz

 

Cena víkendu:

2555 Kč (program),

1400 Kč (ubytování na dvě noci ve dvoulůžáku),

1800 (ubytování na dvě noci v jednolůžáku),

stravování dle vlastních preferencí v Café Oliver

 

Pro registraci mi prosím napiš na tel.605527812

Pro registraci na pravidelné lekce mi pprosím napiš na : meera@meeradesign.cz

nebo se ozvi na tel.: +420 605 52

Pro registraci na pravidelné lekce mi pprrosím napiš na : meera@meeradesign.c

z

nebo se ozvi na tel.: +420 6 527

Pravidelné lekce Praha 5 - Zbraslav

Centrum cvičení pro zdraví, Praha 5 - Zbraslav, U Lékárny 597

út 18.00-19.30

Cena za jednotlivé vstupné 90minut = 330Kč

2.čtvrtletí = 7 lekcí / 2100 Kč: 26.3., 9.4., 23.4., 7.5., 21.5., 4.6., 18.6.2024

Pro registraci na pravidelné lekce mi prosím napiš na : meera@meeradesign.cz

nebo se ozvi na tel.: +420 605 527 812

 

Individuální lekce offline

Centrum cvičení pro zdraví, Praha 5 - Zbraslav, U Lékárny 597

Cena individuální lekce 970Kč / 60 minut 

(cena lekce nezahrnuje pronájem prostor)

Individuální lekce offli
Centrum cvičení pro zdraví, Praha 5 - Zbraslav, U Lékárny 597

Cena indPro individuální lekci mi prosím napiš na : meera@meeradesign.cz

nebo se ozvi na tel.:+420 605 527 812

 

Pro koho je program určen?

- pro všechny ženy, které se chtějí zdravě nastartovat
- pro ženy, které se chtějí udržet v kondici
- pro ženy, které se chtějí začít hýbat a neví jak začít
- pro ženy, které se chtějí vzájemně motivovat

Reference

Klárka je skvělý průvodce! Je to člověk, před kterým se nemusíte stydět říci cokoliv, protože neodsuzuje. Dokáže poskytnout nový úhel pohledu na věc, kterou člověk řeší (a v mém případě se vždy strefí :-)) Klárka poskytuje naprosté bezpečí - bezpečí prostoru, bezpečí situace, ve které se člověk nachází. Díky Klárce a jejím rituálům jsem se zbavila strachu, strachu si stát za sebou! Zbavila jsme se pocitu, že někdo jiný než-li já může o mém životě rozhodovat! Díky Klárce jsem vstoupila do své síly a po 33letech konečně dělám, co mě opravdu baví a přestala jsem se přizpůsobovat ostatním, abych se jim zavděčila. Díky Ankhu odhaluji skutečnosti, které jsem z mysli vytěsnila, ale které mě formovaly do člověka, který jsem být nechtěla. Díky prozření a rozvzpomenutí si na tuto situaci, si mohu postupně tyto vzorce přepsat! Což je pro mě velice osvobozující. Děkuji Klárce, že je! Děkuji, že dává dohromady lidi a děkuji za její úžasnou a srdečnou práci!
Nicole 33let
Klárku znám už asi 12 let. Tehdy jsem si hodinami jógy prokládala volný čas čekání na dceru Káju, až skončí její trénink. Už od začátku nešlo jen o cvičení. Klárka dává lekcím nový rozměr, pracuje jak s naší tělesnou, tak i duševní stránkou. Postupně jsem na sobě začala pozorovat změny, a i když máme každý svou cestu, tak jsem přesvědčená o tom, že na těch změnách měla velký podíl právě Klárka. Z obětavé matky, která na sebe nemá ani minutu čas, jsem se postupně začala věnovat sobě a svým zálibám. Po pár letech nastal další zlom, kdy jsem se dokázala zbavit toxických lidí v mém životě včetně některých nejbližších. Pak nastalo období, kdy jsem docházela na lekce méně, potřebovala jsem spoustu věcí zpracovat sama a věnovat se svým zálibám. Mezitím Klárka vybudovala úžasný prostor pro setkávání žen při cvičení jógy a různých rituálech. Kdo přijde do tohoto prostoru, tak si ho musí zamilovat. Už samotná atmosféra v něm navozuje tolik potřebné zklidnění v dnešním uspěchaném světe. Setkáváme se zde nyní se skupinkou stejně naladěných žen při společném cvičení a rituálech a pokračujeme každá ve své cestě. Já osobně nyní procházím dalším složitým obdobím v životě ženy a musím říct, že mě Klárka i ostatní ženy velmi inspirují a motivují k dalšímu rozvoji. Cítím velkou hodnotu a sílu ve skupině žen, které se vzájemně podporují. Klárko, děkuji za práci, kterou děláš, velmi si toho vážím !!
Od srdce Pavla 50let
Velice děkuji Klárce Meera za její průvodcovství jak pro tělo, tak pro duši. Klárka je úžasným profi průvodcem na Vaší cestě. Díky ní si poradíte, jak lehčeji proplouvat životem. Jóga je šitá na Meeru a neznám lepší. Díky Klárce a všem jejím aktivitám jsem si uspořádala vše, kde jsem měla rezervy. Děkuji, že jsem našla svoji duši a žiji lehčeji. Prostor, který Klárka vytváří je božský!
Adéla Eleanora 38 let
Ahoj Klárko, chtěla bych ti poděkovat za vše, cos pro mě, možná někdy nevědomky, udělala. Znám tě více než 10 let, a po celou tu dobu chodím více či méně pravidelně cvičit jógu, kterou vedeš. Na hodiny jsem se vždy velmi těšila, odpočala jsem si, nabrala energii a mohla zase dále fungovat, to ale není vše. Myslím, že tvoje práce a řekla bych „nadstavba“ hodin strávených ve skupině žen má ještě mnohem větší smysl a mně jsi pomohla posunout se ve svém životě ze stresu, nervů a divných situací do klidu a životní pohody. Jistě se mám stále co učit, a proto bych ráda s tebou trávila čas i nadále, protože i ty ses posunula o kilometry dopředu a máš co nabízet. Děkuji, že mohu být s tebou i s ostatními ženami ve skupině a sdílet i své prožitky, zasmát se společně, zameditovat a jít cestou, která mi přináší radost a potěšení.
Alena 55 let
Klárka mi otevřela mysl, srdce i duši a svým vedením a věděním mě naučila, jak žít lepší a plnohodnotnější život nejen můj, ale i pro ostatní. Děkuji ti, s úctou a láskou
Pavla 53 let
Milá Meero, od doby, co navštěvují tvoji jógovou praxi, jsem měla hodně AHA momentů. Díky možnosti navštěvovat a zúčastnit se různých rituálů můžu říct, že jsem alespoň trochu nahlédla do sebe sama a přijala sebe sama, jaká jsem. Moc děkuji
Ruslana
Klárka Meera mi dala opravdu hodně. Úžasnou mazlivou módu, ve které je mi slastně. Probudila ve mě důvěru v sama sebe a díky ní a s její pomocí jsem začala podnikat a dělat to, co mě moc těší a baví. Její jóga mě seznámila se stejně naladěnými přáteli, které moc miluji a moc za ně děkuji. A pomohla i mým bolavým zádům a celému tělu. Na jejích rituálech jsem pocítila energie, o kterých jsem předtím jenom slyšela a snila. Uvědomila jsem si na nich i spoustu věcí a omylů ve svém životě a začala jsem některé věci dělat jinak a jsem díky tomu mnohem svobodnější a šťastnější. Klárčina obrovská pomoc a milující náruč ve všech mých těžkých chvílích je nenahraditelná. Nikdy jí vůbec nedokážu vrátit vše, co pro mě udělala. A to i v mé chvíli nejtěžší, když zemřela moje maminka. Její podpora a channeling z jejího Ankhu byla pro mě obrovským darem. Celou moji rodinu provedla pohřebním rituálem laděným v duchu života mojí maminky, aniž by ji znala. Vše si dokázala sama nacítit. Dokonce i intuitivně vyzdobila prostor jejími oblíbenými barvami. Celé rodině se díky tomuto úžasnému rituálu velice ulevilo. Moc Ti za vše děkuji a těším se na další tvoje neopakovatelné semináře, jógy, meditace a další úžasné akce, kterými nás v budoucnu ještě obohatíš moje zlatá Meero.
S láskou, Ilona 56let