Výběr velikosti není bariérou

⁉️Proč u nás na e-shopu není výběr velikosti bariérou?

🆘Aktuální doba e-shopová a v tuto chvíli jediná možnost koupě dámského oblečení (přes internet), vytváří (alespoň ve mně) spoustu bariér. Co když mi nebo mým blízkým oblečení nesedne? Musím se přiznat, jsem dost líná a pohodlná na to, abych riskovala, že s nepadnoucím kouskem poletím do fronty na poštu, abych ho mohla poslat zpátky.

⁉️A tak většinou raději nic neobjednám:-). Samozřejmě mám momentálně výhodu, že si z 95% oblečení nechávám šít z našich bio materiálů u nás v dílně.

❤️Ale proč to píšu. Protože pokud to máte jako já, ženy, u nás se bát nemusíte. Za celých 4,5 let a rozeslání stovek kousků klientům, bych vratky spočítala na prstech. A to se povětšinou jednalo o nevhodný dárek. U většiny vratek se nám dokonce podařilo oblečení upravit tak, aby zákaznice byla spokojená.

🍀A to je vlastně mé krédo udržitelnosti a minimalismu. Když už si něco objednávám, chci, aby mi to sedlo perfektně. Pak takový kousek nosím a raduji se z něj. Také mi vydrží velmi, velmi dlouho.A jak to tedy u nás chodí?

✅výběr velikosti (v objednávce na našem e-shopu) z vaší strany je pro mě pouze vodítkem, takže se bát nemusíte, že vyberete špatně

✅vždy vám na každou objednávku odpovídám, řeším s vámi vaše míry, výšku postavy a délku oblečení

✅také vám často na přání zasílám vzorník barev (brzy bude již aktuální vzorník na e-shopu, už se těším)

✅všechny kousky vám šijeme na zakázku, tedy přímo pro vás (a to je milý luxus, že?)

✅můžete si tedy vymyslet i vlastní úpravu

🙏🏻Já jsem pak vděčná, když jste vy, milé zákaznice, u nás spokojené. A níže přikládám reference za posledních pár dní. Děkuji, děkuji, děkuji.

👩🏻‍🦰Právě si zkouším kalhoty, a je to bezpochyby ten nejlepší kousek oblečení, který teď vlastním ♥️ Střih je perfektní a materiál tak příjemný – jsem nadšená, mohu Vás požádat ještě o jedny?

👩🏻‍🦳Váš podnikatelský záměr je skvělý, jsme přesvědčena, že máte širokou základnu spokojených zákaznic, protože víte, co my opravdové ženy chceme nosit a já mám hroznou radost, že je to české. Věci od vás jsou úžasné, pyšním se s nimi a jak vidíte, stále si šatník rozšiřuji 😀

👱🏻‍♀️Balíček ke mně šťastně docestoval a jsem nadMeeru 🙂 spokojená! Tričko i kalhotky padly jak ulité a je to moc příjemné nošení.

www.eshop.meeradesign.cz

Klára Meera
Miluji módu a krásu žen. Miluji život na Zemi. S nadšením navrhuji oblečení z BIO bavlny. Chci, abyste se, milé ženy, cítily báječně a žensky. Proto jsem pro vás vytvořila exkluzivní módní značku Meera. Meera je značka, která skvěle vypadá a padne, ale také rozumí vašemu tělu a je šetrná k přírodě. Kdo je Meera najdete zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.