Zdraví a biobavlna

Vaše zpětná vazba je pro nás klíčová a vždy nás velmi těší, když vás vidíme spokojené a můžeme se nechat hřát chválou. Obzvlášť velkou radost nám dělají děkovné zprávy od našich klientek, které trpí na ekzémy. Pro ty je totiž jemná bio bavlna téměř záchranou a ten úlevný pocit, že konečně našly něco, co jim komplexně vyhovuje je přímo nakažlivě pozitivní.

V oblasti čistě přírodní módy nezřídka narážely na neforemné střihy, omezenou paletu barev či příliš výrazné vzory. U Meera Design proto velmi oceňují možnost vše přizpůsobit vlastní představě a doladit i kousky na formální schůzky nebo slavnostní události do nejmenších detailů. Díky tomu nachází pohodlí i v rámci přísných společenských norem a mohou se cítit jako Bohyně za všech okolností.

V bio bavlně může pokožka volně dýchat, látka je příjemná a poddajná jako druhá kůže. Ani po celodenním nošení se tedy nebudete cítit jakkoli omezená a promyšlené personalizované střihy nikde nesvírají. Prodyšný materiál se hodí i na sport. Elegantní trička a legíny využijete také například na józe, při pěších i cyklovýletech nebo třeba na horách. I právě pro jejich univerzálnost jsou naše modely tak oblíbené.

Ráda bych se podělila ještě o jednu osobní zkušenost. Od asi mých 15 let jsem pravidelně bojovala se záněty močových cest. Vyzkoušela jsem možné i nemožné, abych jim předešla, ale téměř vždy marně. Nakonec jsem stejně pokaždé skončila na antibiotikách. Každý, kdo si podobné zdravotní peripetie zažil ví, že nejde o nic příjemného.

ALE! 🙂 Od doby, co jsem si nechala ušít spodní prádlo od Meera Design a jiné už nenosím, tyto problémy najednou ustaly. Nesmírně se mi ulevilo! Na rozdíl od syntetického prádla totiž není prostor pro mikroorganismy. Spolu s perfektním tvarem vytváří maximální pohodlí, až o prádle vůbec ani nevím. 🙂

Látka je bezpečná i pro děti. Šátky i oblečení jsou jemné a vhodné i pro citlivou pokožku našich nejmenších. Já do velkého šátku balila svého syna už od narození a můžeme oba jen vřele doporučit!

Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.