Podzim je tu!

Milé ženy,podzim přivanul v plné síle. Poetická mlhou zahalená rána si už říkají o hřejivou vrstvu navíc a večer přichází čím dál dříve. Není divu, že se intuitivně obracíme k teplé paletě odstínů a balíme se do měkkoučkých kardiganů a šálů. Zajímalo by vás, co jsme pro tuto sezónu připravily? Uvařte si pořádný hrnek čaje a uvelebte se, sklizeň inspirace přichází.

Zdraví a biobavlna 
Vaše zpětná vazba je pro nás klíčová a vždy nás velmi těší, když vás vidíme spokojené a můžeme se nechat hřát chválou. Obzvlášť velkou radost nám dělají děkovné zprávy od našich klientek, které trpí na ekzémy. Pro ty je totiž jemná bio bavlna téměř záchranou a ten úlevný pocit, že konečně našly něco, co jim komplexně vyhovuje, je přímo nakažlivě pozitivní.Celý článek o přínosu biobavlny pro naše zdraví a komfort si můžete přečíst na našem blogu

Naši věrnou zákaznici a kamarádku Milu Vajdlovou nejspíš nemusíme představovat. Pravděpodobně jste ji již potkaly v našem showroomu během Dnů pro ženy nebo na Meera přehlídkách, kde pravidelně září coby modelka.Možná jste už četly její krásnou recenzi, kde také sdílí, jak se k naší značce dostala.Připomenout si ji můžete na našem blogu. Milu je již babičkou, stále ale pracuje, ve volném čase cvičí qi gong a na dovolené jezdí se svým manželem na motorce. Nebojí se ani delších cest do zahraničí.  Moc si vážíme její přízně a ochoty se podílet na prezentaci naší značky. I proto jsem se rozhodly ji poprosit o nafocení fotostory, a to rovnou u ní doma na zahradě. Pokochat se celou fotostory tady.

I během podzima na vás myslíme a přinášíme vám malý dárek:-)Až do konce října můžete využít na našem e-shopu slevovou poukázku.
Při nákupu nad 2000 Kč bude platba o 200 Kč nižší.

Stačí uplatnit kód: DAREK200

Nechte se inspirovat bohatstvím podzimní přírody. Naše oblečení vás zahřeje a přitom se budete stále cítit jako Bohyně.


Děkujeme a těšíme se na společné setkání!
Vaše ženy z Meera Design
Nicole Hájková
Nicole je velká milovnice Meera Design. Showroom, oblečení a především celý duch Meera světa ji učaroval. Tak že už druhým rokem fotí produkty na e-shop. Taky díky tomu tvoří Meera kousky většinu jejího šatníku :-)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.